Bener24fit

Vad jag tjänar i pengar? 

I sverige är det tabu att att tjäna pengar, alla ska tjäna lika mycket pengar (även dom som inte jobbar) och helst av allt ska ingen tjäna pengar på DIG! 
Jag har ofta fått frågan , om jag handlar produkter av dig så tjänar ju du pengar på mig?! No shit - är du på allvar? 
Det är ok, att den du köper tomater & mjölk av tjänar pengar på "dig" men inte jag?  
Jag brukar fråga hur dom tjänar sin lön, vad dom jobbar med..99% av dessa idiotiska frågestälare är anställda hos någon och då undrar jag...varför är det ok att din chef som äger företaget du jobbar för att han/hon tjänar pengar för PÅ dig?

Om DU har valt att jobba för att förverliga någon ANNANS DRÖM
så har JAG valt att jobba för att förverkliga MIN DRÖM.


 

Vet ni vilken njutning jag får av att se den minen dom får efter den kommentaren....LOVE IT! :-)
Så ja, jag tjänar pengar på att vara en jävligt bra hälsocoach men jag gör det inte för att tjäna pengar, jag valde den här möjligheten att jobba som hälsocoach för att tjäna TID med mina BARN..
Här är bilder från igår..

Med mitt tidigare jobb och även då som egen företagare fick jag lämna in mina barn på dagis på max tid, vad spelade det för roll hur mycket jag tjänade om jag inte hade tid att umgås med dom? 
Jag har maxat min fart i Herbalife tack vare alla utbildningar jag har varit på, lärt mig så mycket man bara kan göra & utvecklas som hälsocoach så alla mina kunder bara får bästa resultaten med sina Herbalifeprodukter, en människokropp är inte som en aparat du måste lära dig allt om hur den ska fungera på bästa sätt, som vilket jobb som helst måste man ständigt lära sig det nya. När tex John Heiss som coachar självaste Ronaldos träningskost var i Malmö för att utbilda oss djupare i Herbalife24 produkterna fick jag även chansen att fråga lite mer om produkterna som anpassas till dom fotboll & innebandy killar/tjejer jag coachar..så dom får proffshjälp! 

Så om jag är framgångsrik i det jag gör & det är jag , så är det pga av att jag lär mig mer än vad mina "konkurenter" gör och jag blir bättre. Nu har du som är nyfiken på att börja jobba med mig eller är aktiv som Herbalife Distributör missa inte möjligheten att lyssna på mig i Göteborg den 31 maj när jag berättar min story och hur jag på 2år utvecklades på ett personligt plan och även arbetsmässigt..

För mer info om det här semninariet kontakta mig HÄR är du redan distributör så köp din biljett direkt via din up-line/sponsor så ses vi i göteborg! 
Men nu är det faktiskt dags för min familjs andra Herbalife lyxsemester som vi har fått av företaget som ett kvitto på att man är en av dom i Europa som gör ett FANTASTISKT jobb med sina kunder som hälsocoach. 
Här är en filmsnutt på stället jag & familj ska spendera 10 dagar på..

Jag är så tacksam att jag för 2 år sedan tog den möjligheten, är det dags för dig men en ny förändring, skicka mig ett mail! 

Kramar 

Tania

Skicka gärna din intresseanmälan för mer info här:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln