Bener24fit

Så ser min tablettask ut! 

Igår var jag på stan för att ordna lite med det sista inför resan, tänk att en såååå liten männisa som Adelle behöver få med sig såååå mycket packning? 
Jag hann köpa mig en fin solhatt till resan som bär av imorgon..

Jag träffade min moster och tog en kaffe och hon frågade hur det gick med Highlife resan, hon menade Herbalife, sist sa hon barbalife så skratt attackerna är aldrig frånvarande när jag sitter med henne..

När jag satt med min moster tog jag upp min tablettask med alla tillskott jag tar 3 gånger om dagen, detta är anpassat till mina behov och mina mål vill du också veta mer om hur du boostar all energi, förbränning & vitaminnivåer i kroppen?Kontakat då din City Wellness coach eller om du inte har någon så kontakta mig HÄR så skickar vi dig med mer info!

Min moster  tittade förskräckt på mig och frågade om jag var sjuk som åt så många tabletter :-P jag förklarade vad det var i alla fack och ja så ser det ut när jag äter och detta tar jag till alla mina 3 huvudmåltider om det är shake eller vanlig mat så ska dom med ner i magen. 

Idag började vi jobba tidigt då jag måste hinna med alla uppföljningar med mina kunders resultat & härliga Anna var på plats redan kl 7, nu ska jag upp & torka håret och göra iordning mina tre barn..
 

Önskar er en härlig lördag i soliga Sverige..

Kramar 

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln