Bener24fit

Coach on the go..

Igår var det mycket tid i bilen, vi har ju kunder och kollegor överallt och just igår hade vi bokat in uppföljning & nua kunder som vill bli coachade av mig & Marcus i Varbergs trakten. 

Men innan vi åkte hann jag både med att träna & fixa mina fransar & leverera produkter till dom flesta butikerna i Borås centrum, som vill ha en hälsosam personal. 

Mina kransar gör jag hos Emelie på Familjen Sandwall, klicka HÄR för online tidsbokning.
 

SEn bar det iväg för coachning och scanning hos våra kunder i Varberg, det var en minutiöst bokad eftermiddag med många nöjda kunder. Åh vad vi växer där med stormsteg! 

Väl hemma väntade ännu mer uppföljning och dagen avslutades med City Wellness omåttligt populära Weight Loss Challenge med helt fantastiska resultat! 

Nu blir det träning för mig & idag är det FULL BOKAT med kunder, åh vad skönt det kommer bli med semester då man kan coacha alla online istället från solstolen :-) men fa*en vad jag ÄLSKAR mitt jobb & just idag får jag några nya medarbetare & en av dom Maria är redan en naturbegåvning som coach det ska bli såååå roligt att jobba mer med henne...

Kramar 

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln