Bener24fit

Träna Rumpaaaaaaan

Dagen började som vanligt på gymmet & dagens pass var benpasset! Det pass som jag tycker är absolut roligast & idag tränade jag med min alldeles egna PT Christin Santana som bokstavligt kör skiten ur mig! Christin kan ni boka via mail christinsanatana@hotmail.se

Den här "rump"-övningen är en av mina favoriter..

Därefter var det dags för lite quality time med min bästa vän Faxli i hans salong medans Marcus klippte sig, att vara på den salongen är som att sjunka ner i en värld i stil med Alice i underlandet, titta bara vilka härliga muggar dom har till kaffet :-) 

Efter en god lunch med Christin & Embla Santana , Marcus & min syster på favoritstället Cafe Viskan så träffade jag & min syster vår moster på stan. 
Åh min moster är världens roligaste kvinna under en stund med henne hade vi säkert förlängt vårt liv med 100år! 

Sen så var det dags för att fixa iordning lite semester naglar, Marcus gillar fransk manikyr så för att småjäklas med honom så har jag alltid allt annat än just det men idag känner jag mig snäll så det blev franskt ändå..oui oui! :-P Fixade på Chic Lady i Borås..

Med en lååååååååååååååång kväll & säkert en natt full med pappersarbete så önskar jag er en trevlig kväll för er andra :-) imorgon är en ny dag med ett fullspäckat schema från 06.45...

Glöm inte följa roliga mig på instagram där jag heter "taniamarkarian" 

Kramar 

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln