Bener24fit

Vatten & sömn

Igår var det som om himmelen öppnade sig och dt bara öste ner regn! Tro mig att det kommer bli så skönt att åka till Grekland på Herbalife semester med familjen. Så här hade vi det förra året LÄS HÄR

Jag läääängtar och ni kommer bli uppdaterad varje dag om alla överraskningar Herbalife fyller dagarna med & all lyx! 
Men idag ska jag blogga om vatten & sömn, båda är väldigt viktiga för en hälsosam livsstil. 
Vattnet behövs för att få ut all näring ut i kroppen & samtigt föra ut allt annat som inte behöver finnas kvar. För mig och min kropp märker jag tydligt på hur jag reagerar på rätt mängd vätska som jag får i mig. 
Samma sak är det med sömnen, om du äter bra men sover dåligt så hinner inte kroppen reparera sig och ÅTERBYGGA celler och muskler i kroppen. Allt sånt händer under tiden du sover och när du sover djupt. 
SÅ om du äter nyttigt, tränar men ändå inte ser några resultat så ska du titta lite närmare på hur mycket vätska du får i dig & sömn.
Jag dricker oftast bara vatten jag hoppar över kolsyrade drycker och det jag berikar mitt vatten med är oftast Aloe, Herbalife har den godaste Aloe´n jag testat och jag häller i det i min vatten flaska och jag älskar smaken och det gör mig gott också..
 

Eftersom min kropp är i en förändrings fas efter graviditeten och jag är MYCKET noga med vad jag stoppar i mig så brukar jag titta på min mage det första jag gör när jag vaknar..är den "lean" och spänstig så har jag sovit bra, är den svullen och som en ballong så är det ett tecken på vätkebrist & dålig sömn. 
Idag såg den ut såhär...

Jag är super nöjd! Det har redan hänt saker sedan 5e maj då jag lade ut den här bilden på instagram

Gör du också så för att SE dina förvandlingar med kosten, ja en bild en gång i veckan för att SE och få ett "kvitto" på att det händer saker i kroppen mot ditt mål. 

Nu så har jag fått i mig min före träningsshake en Herbalife24 F1 Sport och ska till gymmet för att tränar bröst & Biceps idag..

Kramar

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln