Bener24fit

GEsTen..

Hela veckan har jag hoppats på att lördagen skulle leverera bra väder & igår fick vi uppehåll. Jag hade bjudit in mina City Wellness kollegor för att tillsamans fira teamets framgångar , jag bjöd alla på bubbel när dom droppade in på festen & jag kan erkänna att det rann ner många droppar i min hals också :-) 

Jag är sååå glad att så många kunde komma & jag blir så varm i hjärtat när jag är med så många positiva härliga människor..

Vi hade festen i trädgården och tillomed solen tittade fram, det blev naturligtvis många bilder tagna...mååånga så att någon blir bra =) 

Christin Santana ordnade maten, det blev raw food samt lite grillad kyckling till..

Medans vi åt så hade vi lite info om kommande utbildningar & det är så härligt att alla som var där skulle med till Herbalifes Extravaganza i Prag i september! 
Samtidigt blev det lite recognition för alla duktiga hälso coacher i teamet..ochvisst har vi Sveriges SNYGGASTE ACTIVE WORLD TEAM, Christin Santana som tar Herbalife världen med storm!

Alla fick fina STORA tydliga PINs..

Jag är så glad att jag har min syster som växer med storm steg i businessen..

När jag skulle få mitt diplom från teamet så läste Marcus upp ett brev vi har fått från våra up-lines Bengt & Birgitta Paulsson, dom är världens finaste och snällaste människor! Jag minns ett samtal jag & Birgitta hade på landvetter flygplats en dag när jag inte var så glad & hur hon ansträngde sig till sitt yttersta för att försöka lösa ett problem åt mig...igår läste jag det här brevet säkert 10 ggr efteråt för det förgylde min dag! (Klicka på bilden om ni vill läsa texten) 

Jag tackar hela teamet och här på bilden är en liten del av dom, men som ni ser på bilden så ser vi upp mot ännu högre höjder nu..

Jag får inte glömma att tacka mitt livs stora kärlek  & upline för att du för två år sedan råkade av misstag ta med mig på en infokväll om Herbalifes businessmöjligheter.. 

Tack för att du alltid inte tyckt som jag för jag fick kämpa liiite hårdare för att visa att jag hade rätt  tack för att du höll min ena hand hela vägen medan vi breda vägen för vårt team med andra.. Dream team kallas numera City Wellness Team 

Tack alla för att Ni har förgyllt min dag , vi blev några kvar som tittade på melodifestivalen ihop & skrattade gott !

Kramar från oss

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln