Bener24fit

Smile smile smile...

Imorgon är det dags för min Global Expansion Team fest, vi tänkte ha den i trädgården hos oss men plan B är inne på centret ifall regnet fortsätter.

Jag började dagen på café Viskan och blev så positivt överraskad när dom sa att dom numera har osötad soya till min favorit cappuchino hos dom . Så nu gpott folk kan ni få nyttig proteinrik latte / cappuchino på Cafe Viskan.

Sen fick jag lite arbete gjort med mina online kunder via telefon, vad tycker Ni om den svarta luren? Den tillhör Yas men jag fick låna den, den är praktisk då jag kan använda mobilen för att gå igenom alla resultat. Ett sånt samtal har jag med mina onlinekunder en gång i veckan..

Sen gick jag lite på stan & hittade den här fina skylten..

När jag kom hem såg jag att någon hade gillat en bild på facebook mig när jag var gravid så den kom upp när jag loggade in..

jag var då tvungen att jämföra skillnaden mellan då & idag..

Det här tycker jag är så häftigt..mellan dom här 3 bilderna är det exakt 1 år! 
 

Jaghar inte nått mitt mål än men jag är på god väg. Jag har berikat en hälsosam kost med näringen från Herbalifes produkter. Före, under & efter min graviditet har jag ätit hälsosamt + Herbalife, under min graviditet var jag inte en enda gång SALT eller SÖT-sugen. Och det är som sagt min tredje graviditet så jag har liiiite att jämföra med. 

Vill du cochas av mig online skicka mig ett mail på info@citywellness.se så ska vi tillsammans sätta ihop ett program som fungerar för dig att nå DINA önskade mål.

Nu är det fredagsmys , jag har gjort rabarberpaj på Herbalife produkter - blir det gott så delar jag med mig av receptet imorgon! 

Kramar 

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln