Bener24fit

Köket vi glömde

Vi har planerat sedan ett tag tillbaka att bygga ett litet "kök" i centret så vi kan göra shakes/ smoothies etc där, så vi planerade in att jag & Cajsa skulle till ikea igår & vilket vi gjorde. 

Först glömde vi ritningen med alla mått så vi fick göra om hela på ikea det tog oss 2,5 timma med ritningen och säkert 711 samtal till Daniel, Cajsas man som hjälpte oss över telefon så här blev slutresultatet..

Jag hittade Mr Candy Crush på IKEA

Min Instagram bild

Klockan var då ca 13 och vi hade våra lunchshakes i bilen så jag kom på den fantastiska idéen om att vi skulle gå ner till bilen ta våra shakes & åka en stund till kungsmässan för att TITTA lite och sen komma tillbaka plocka ihop köket och ta med det hem..

Jag kan säga att vi TITTADE  & SHOPPADE här är lite av vad jag hittade..

Jag hittade byxdressarnas byxdress och även en grekisk gudinneklänning från Love Forever, den ska jag ha till någon av Herbaligfes fester på semestern eller bara att slappa med...man kan lätt klä upp den & klä ner den .

min instagram bild

Vi shoppade lite till när vi märkte att klockan var mycket! Så vi satte oss i bilen och körde hem, väl hemma så frågade Marcus om han skulle med ut till bilen för att lasta av när jag kom in med måååånga påsar shopping, jag svarde -nej tack jag fick med allt du behöver inte vara så ironisk. Han skrattade och sa -nej jag menar köket!  SHiiiiiiiiit jag hade glömt köket! :-D

Sen var det fotbollsträning för Isaac & Micaella, jag var tvungen att märka mina barn så jag hittar dom lättare på plan :-) 

Jag hittade många vänner från barndommen som jag stog och kacklade med..:-) barnen var mycket nöjda med träningen..

Kramar 

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln