Bener24fit

You shall not take shit!

Du har väl inte missat min facebook sida Tanias Positivitets Diet? Det är ett sätt för mig att sprida positiva energier, jag gillar att vara positiv & glad det är faktiskt det bästa jag vet & igår var en sådan dag från godmorgon till godkväll...
Dagen började med en selfie på instagram..

Jag har lärt mig senaste månaderna att acceptera att många andra inte är så positiva så jag drar mig ifrån dom, jag påpekar inte ens att dom är negativa - utan respekterar deras "brister" och bara går vidare...

Jag var med om någon som krossade mitt hjärta i tusen bitar härom dagen, jag hade kommit i konflikt med några förra sommaren, jag försökte innan jul att på något sätt försöka bli "vänner" igen, jag möte motstånd, försökte ordna en träff så man kunde rensa luften men vi fick inte ihop tiderna och jag märkte att från deras sida var det inte prio ett eller två men kanske 55 :-) en ni förstår när andra part'en inte vill lösa ett problem. 
Vi träffades ändå i februari men tydligen var inte problemet löst då utan dom vill sitta och prata ut & förstå bla bla bla..

Jag kände att "kom igen måste vi röra den skit som torkat" kan man bara inte stryka över en händelse och bara gå vidare vi behöver faktiskt INTE bli bästa vänner men om NI tycker jag har SÅRAT er, här kommer jag och försöker förklara, försöker själv förstå, reda upp missförstånd - vad får jag i ansiktet då?! 
Att jag är den mest hemska människan i världen! 


Men om så är fallet - varför jagar Ni mig efter en förklaring om Ni inte accepterar något?!?!?  

 

Så nu har jag släppt det, på mitt samvete har jag att jag inte bara har försökt en gång men flera, vissa människor vill vara sura på en FÖR ALLTID!! 

Omg!! Hur dåligt mår man inte då?! Jag minns att när jag hade en butik så fanns det en kundkategori som ALLTID skulle klaga å något och hur man än gjorde blev dom ALDRIG nöjda, vad jag har tagit med mig från den erfarenheten är att den kategorin finns ute i vanliga vardagslivet också, så nu ska jag sluta klandra mig själv och bara låta det vara, vill någon vara sur- var det,  men förpesta inte mina energier , ha din negativa atmosfär för dig själv! 

Som det här inramade citatet jag har hemma säger...


 

Därför ska jag fortsätta se det positiva i min omgivning & bjuder på skratt samt goda energier..
Jag fick en rolig kommentar på min selfie bild på facebook igår att mina färger påminde om Lisebergskaninen..hela jag påminner om lisebergskaninen tycker jag :-) 
Livet är för KORT för att göra en BIG DEAL av det...njut idag är idag & den här dagen kommer aldrig mer tillbaka.

Kram på er & hallå var liiiite positiva idag! 

Kramar

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln