Bener24fit

Candy Crush-syndrom

Jag är torsk på Candy Crush det har varit min "drog" sedan det startade, jag har ingåt en pakt med min syster Michelel & några andra vänner att vägra köpa liv eller "karameller", ja men genast blir det sååååå sjukt mycket svårare!

I söndags tog jag en dag "off" jag var först på gymmet kom hem, tog ett bad och spenderade resten av dagen i marcus morgonrock, med mobilen avstängd satt jag och tittade på film & försökte lösa bana 257 i helvetes spelet candy crush, jag hade fastnat där i 2 hela månader kan Ni fatta att varje kväll så försökte jag om & om igen!!

Varför är det så att vi kan slå huvudet i väggen om & om igen i ett spel och inte ge upp för att lyckas, men i verkliga livet så ger vi upp bara efter en gång?!?!?
Självaste ordet Dont Quit säger allt...Do it! Har du ett mål så ger du inte upp, du vill klara av det och viljan självt gör att du kommer över hindret

Efter att ha suttit hela j-la dagen med den banan tog jag mig hem till min syster som bor 200m bort ( inte iklädd morgonrocken men tokig som jag är hade jag inte haft några problem att ta mig dit så också:-) ) min syster är på bana 453 (!) jag ger henne min mobil och ber henne lösa banan åt mig ..hipps vipps 2 minuter senare var banan löst! 2 minuter!!

Tillbaka till verkligheten om du inte klarar av att nå ditt mål, be någon om hjälp , en som kan lösa precis just det du behöver hjälp med & det är där jag som hälsocoach har min area av specialitet!

Vill du gå ner i vikt, bli piggare eller förbättra dina träningsresultat kan vi alla som jobbar på City Wellness coacha dig.

Imorse såg jag att jag börjar få tillbaka min gamla "form" innan graviditeten, Nu är Adelle 3 månader och jag är mycket nöjd med mitt delmål..platt mage!

Jag bryr mig inte om vad som står på vågen, mitt mål är en bild av hur min kropp ska se ut och just den här bilden nedan är mitt mål med kosten & träningen!

Om så vågen skulle visa 100kg när jag ser ut som henne så spelar det ingen roll.

Jag har 4 delmål, idag passerade jag del nr1 och det är 90 dagar mellan varje mål..jag är mycket nogrann med kosten & träningen för när jag ser på slutresultatet som bilden så håller jag uppe motivationen, tro mig då är det lätt att säga nej tack till socker, mjöl & chips..lätt som en plätt!

Därför rekomenderar jag att ni sätter upp en bild som ett mål & inte en vikt som man är van att göra..

Vill Ni bli coachade av mig online? Skicka mig ett mail för mer info!

info@citywellness.se

Kramar

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln