Bener24fit

Ishizaki & Herbalife

Jag är inte så överdrivet fotbollsintresserad men blev det när jag såg att Leo Messi var Herbalifes ansikte utåt när jag började 2012..& det var just den här bilden som gjorde att min son Isaac fick upp ögonen för sin morgonshake som han nu inte kan var utan..

Minns det som igår när han var 4år och sa Mamma titta titta Messi dricker HÖÖÖÖÖÖÖRBALIFE!
SÅ när jag såg Älvsborgs killarna på mitt favorit café, Café Viskan ( södra Sveriges BÄSTA ställe) där jag tog en kaffe med mina vänner på morgonen så frågade jag dom lite fräckt vad dom laddar med före varje match, då svarar en av dom som var målvakt att dom äter en frukost på Café Viskan morgonen dom ska spela en match, jag trodde dom drev med mig så ställde jag fram min svarta H24 shaker på bordet och sa Ni killar ska ta detta till frukost & använda våra träningsprodukter före under & efter träning! Och jag minns att en av dom en mörk kille skrattade åt mig ( nu i efterhand vet jag ju att han heter Stefan Ishizaki) jag gav honom mitt kort och sa om han vill ha smakprover får han bara säga till och hänvisade att världens bästa och då var det Leo Messi åt produkterna.

Stefan hörde inte av sig men när jag såg att han 2 år senare flyttade till LA och började spelka för LA Galexy så tror jag han säkerligen gav Borås tjejen som presenterade Herbalife24 för honom en liten tanke & ett leende..

Så här ser det ut i LA Galexys lounge där dom förbereder sig inför varje match...hyllrader med alla Herbalife24 produkter :-) Se videon nedan.

Jag kom att tänka på detta när jag imorse fick ett medelande från Isaccs bästa väns mamma med dessa två bilder ..

För mig var det att direkt logga in på LA Galexys shop & beställa hem två st till mina barn med expressbud för ser dom den t-shirten på Lukas på fotbollsträningen på onsdag & dom inte har den så kommer jag inte få det lätt! Dom älskar allt somj har med Herbalife att göra..

Numera är Herbalifes produktanvändare & ansikte inom fotboll självaste Ronaldo!

Annars har ju Borås många flitiga Herbalife24 användare varav jag är en av många på gymmet..

Idag var det bröst & triceps på tränings schemat jag bara ÄLSKAR det passet!

Önskar er alla en helt underbar dag!

Kramar

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln