Bener24fit

Att vakna som GET

Igår kom Yas med en derabake i handen och blommor för att gratulera mig "arab-style" jag tror jag skrattade så jag nästan kissade på mig..den tjejen är tokig!!!

För er som inte vet hur en derbake låter så kommer det här..tänk på att Yas kan inte hantera derbake'n proffesionellt så hela granskapet trodde att gatan hade attackerats av automatgevär! :-) (alltså jag skrattar fortfarande, Yas är världens roligaste tjej och jag är så tacksam att hon är en sån stor del av min familj)

Det var ju första maj så jag fick börja min nya uppgraderade karriär som ledig, så vi gick till parken med barnen.. där fanns lotter man kunde köpa och en massa pyssel, Marcus & barnen byggde lite..

Isaac var stolt över resultatet

Medans barnen gungade & lekte passade vi på att ta mellanmålsshaken & barnen tog storfavoriten Herbalifes mellanmålsbars,favoriten just nu är Mandel/choklad eller dumle smak som dom kallar det!

Du kan följa mig & Marcus på Instagram taniamarkarian & marcusbener heter vi där.

Min lediga dag varade till eftermiddagen då vi hade pass nr två i vår populära Weight Loss Challenge, jag älskar dom passen & alla roliga, härliga & helt underbara deltagare. Jag fick det här citatet & medelandet via facebook från en god vän & City wellness coach som numera känner mig väl..

Jag blev såååå rörd för ibland vill man höra detta från andra för man ser inte det själv..

Jag vill tacka hela mitt team för att vi alltid stöttar varandra vi har faktiskt blivit som en stor familj, på vårt center springer vi alla ut & in, tar en kopp te/kaffe pratar, skrattar & ibland gråter tillsammans...vi har så mycket gemensamt och kan lyfta upp varandra..här är en liiiiiiiiten del av teamet se så fina dom är!

Igår var en helt underbar dag & jag däckade i soffan framför en film helt slut efter 3 månader då jag ändå har varit liiiite spänd av förväntan om vi skulle klara min kvalificering eller inte & nu har jag satt nya mål..MILLIONAIRE TEAM! Tror den pin'en klär mig liiiite bättre än GET eller vad tycker Ni?

Önskar er alla en helt underbar fredag!
Kramar

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln