Bener24fit

Global Expansion Team på 2år!!!

Igår vid ca kl 21 hade jag klarat tre månaders kvalificering till att bli Sveriges nyaste Global Expansion Team Member (GET).

På dagen 2 år efter att jag startade!!

Ni som inte jobbar med Herbalife kanske inte förstår hur STORT det är och hur MYCKET jobb och teamwork det ligger bakom en sådan kvalificering.

Så här snygg är den nya GET pinnen med röda rubiner.. som är på väg till mig från självaste VD'n för Herbalife, Michael O. Johnson i LA!

Vi var hemma hos min syster Michelle när jag fick reda på att mitt team, City Wellness hade rott hem bragden och jag gjorde en egen pin av tre plommontomater.. och det syns nog hur lycklig jag är!!

Egentligen borde det inte vara bara jag utan verenda en i mitt team borde få en sån pin. De senaste 18 månanaderna har City Wellness team sprutat ut 4st GET medlemmar! Allt tack vare TEAMWORK!

Jag skickade ut den här bilden till teamet under kvällen! Det är tur att man har öron annars hade mitt leende gått runt hela huvudet :-)

Jag signade ett Herbalife IBP (International Business Pack) April 2012 när jag blev tvungen att sätta mitt företag i konkurs, som jag byggt upp i 15 år och ekonomin var då inte på topp (kan man lungt säga) jag såg möjligheten att med Herbalife, vars produkter jag redan åt sen 3 månader tillbaka och var på mitt första Success Traing Seminar och fick höra och lära mig mer om Herbalife, jag kan ju lätt säga att idag ångrar jag mig inte en sekund och jag har haft kul varenda dag på "jobbet" som hälso coach.

Jag har under 2 år inte missat EN ENDA UTBILDNING och det har faktiskt gett mig lite försprång, är du redan en Herbalifare så får du inte missa alla utbildningar och framför allt inte Extravaganzan som i år kommer vara i vackra Prag. Om du är nyfiken på hur jag gjorde det så har du möjlighet att få alla tips av mig från scen i Göteborg. Jag kommer berätta hur jag gjort och är du en vän till någon som jobbar på City Wellness eller mig? Så kontakta oss så får du en VIP-treatment den dagen! Vad har du att förlora?

Boka in den 31e maj i Göteborg & kontaka oss för mer info HÄR

Jag vill samtidigt lyfta upp min City Wellness kollega Christin Santana som igår blev Sveriges nya ACTIVE WORLD TEAM...

Jag vill tacka alla våra distributörer och framför allt blivande World Team Member Yas Gerayeli, Cajsa Karlsson och Active World Team Member Christin Santana vars egna distributörer gjorde att dom kvalificerade sig till City Wellness Sparetreat i Falkenberg i juni där vi kommer ha en heldag med lyx och avkoppling tillsammans!

Till frukosten blev det bubbel till shaken, för det spelar ingen roll vad det är för dag- jag missar ALDRIG min frukost shake!

Jag är så glad och stolt! Jag ser en säker framtid för mig och mina hälsocoacher med världens störtsa hälsoföretag Herbalife, som har 35% av hela världsmarknaden (ifall någon har missat det senaste 2 åren).

Stor kram till er alla från en väääääääldigt nöjd tjej!

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln