Bener24fit

Lugna er, vi är alla lika tokiga!

Seriöst, jag vill bara klargöra en sak för personer jag håller på avstånd..


Jag är en person som DAGLIGEN jobbar med att stärka min egen positiva tänkande & jag tar avstånd från negativa mäniskor. Jag respekterar att dom är negativa & vill därför inte att dom ska "FÖRGIFTA min POSITIVA sfär.

Fattar man det inte på ett enkelt sätt så.. Ja, jag kan ryta till ORDENTLIGT, jag kan dessutom ha tålamod med vissa för att deras sätt och tänka är primitivt och dom vet inte alltid om att dom är negativa men om dom "skadar" mig eller mitt "psyke" så finns det ingen plats för dom i mitt liv.

Jag gör det inte för att vara elak, det är bara det att mina energier & deras energier kan vara grunden till en atombombs explosion, vilket jag gärna vill undvika.

Alla känner vi att det finns personer man vill ha kontakt med men på avstånd ( om man ens vill ha kontakt med dom!) 

Jag har absolut INTE drömmen att vara ÄLSKAD av alla och endast av anledningen att jag inte ÄLSKAR alla!
Och man ÄR olika och inte kommer överens...det är helt naturligt!

Jag har haft vänskapsrelationer där jag inte känt personen ordentligt och när sidor som jag enligt MINA priciper inte gillar så kommer det en dag då vattnet rinner över kanten och jag avslutar den relationen & tar avstånd.

Det är säkert inget fel på den personen alls men för MIG gör en sådan relation mer illa än gott för MINA positiva tankar.

Det betyder inte att jag är BÄTTRE absolut inte, jag kanske inte ens är på din nivå alls (& med all respekt för det ) därför vill jag ha folk på min nivå om den är låg eller hög i dina ögon- är inte mitt problem.

Mitt enda ansvar är att hålla MIN luft REN!!

Tania

 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln