Bener24fit

Fy fabian vilken härlig utbildning!!

Har du någongång vaknat och överallt du tittar så bidrar olika händelser till härliga lyckorus så endorfinerna bara bubblar i din kropp? Jag hade en sån dag igår..
Först vaknade jag tidigt och sov som en klubbad säl trots att jag var såååå FÖRBANNAD när jag somnade pga av middags händelsen kvällen innan..(läs gårdagens inlägg)


Adelle är en flitigt brandad baby ( och dessutim Citywellness egna mascot)  och så här såg hon ut vid frukosten med sitt morgon ruffs...fina Cajsa som jag lärt känna via min Herbalifebusiness har blivit en vän jag inte kan vara utan. Hon var med vid min förlossning eftersom hon jobbar extra på förlossningen och har DAGLIGEN träffat Adelle så Adelle är VÄLDIGT fäst vid henne..

När vi kom till rummet bytte vi om och Adelle passade på att göra nr 2 så det gick igenom alla hennes kläder så det var bara att byta om till outfit nr 2 för dagen också Herbalifestyle!

På utbildningen var det konstigt nog inte lika mycket skrik idag från vissa rader så Adelle klarade det "smärtfritt" :-) den här utbildningen har varit "out-of-this world"! Jag har lärt mig så mycket och nya trix så mina kunder får ÄNNU bättre resultat Jag missar inte en utbildning och är närvarande på minst 4st nationella utbildningar/år förstår Ni hur mycket jag lär mig & hur up to date jag är?! Allt det senaste inom kost & näring samt resultat lär jag mig...
När vi sitter på utbildningen tar Cajsa fram en Kålrabi en grönsak vi är helt besatta av och skalar! HA HA HA för oss är det naturligt men undra vad dom andra tyckte :-)

På lunchen smakade jag på den NYA shaken som jag ska blogga mer om ikväll..när Cajsa stod i solen och tog sin shake med mig var jag tvungen att fota henne då hon har så vackra färger i sig själv & den fina brandade T-shirten var det perfekta visitkortet ett faktum!

Jag ÄLSKAR branding! Efter en lång dag inomhus så var det dags att runda av dagen och åka hem på väg till bilen märkte min kollega Yas att jag alltid på något sätt har något brandat med mig om inte kläderna så något annat med lite "smygreklam" ser Ni det här ?

På väg hem i bilen var det mycket jobb planering till nästa nationella utbildning den 26 -27 Juli i vackra Stenungsbaden är du intresserad av att se hela bilden av Herbalife så kontakta mig via mail.
Eftersom jag kan arabiska & Yas talar Persiska så var den här låten perfekt att sjunga duett i bilen på väg hem..underbart hur kul vi har tillsammans! Så stolt över allt Yas klarar av i businessen för att vara så ung!

Här kommer ännu en selfie med solen i ögonen..:-)

Kramar från mig & kl 10 är det dags för Barnvagnsrace't i det härliga vädret!

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Senaste kommentarer

Länkar

Etikettmoln