Bener24fit

Vett & etikett

Igår vaknade vi tidigt för att ta oss till Herbaife´s Spring Spectacular utbildning i Örebro.
Det var en un härlig morgon och när vi kom fram till Örebro vid 9 tiden sken solen så det kändes liiiite jobbigt att sitta inne en sån härlig dag men som tur var fanns det mycket info där inne vi ville offra en sån fin dag för. Vi bad en förbipasserande man ta en bild men vi fick med hans tumme så vi försökte på egen hand...

Yas hittade sin drömkille en mycket känd Herbalife anvnändare och började pussa på honom :-)

I slutet på dagen var det recognition för duktiga coacher som har klättrat i marknadsplanen, jag trodde jag skulle spricka av stolthet när mina två kollegor CAjsa Karlsson & Yas Gerayeli kom upp på scen som två mycket framgångsrika hälsocoacher, de har på så kort tid gjort ett fantastiskt jobb med sina kunder för att kunna komma upp på den nivån!

Jag & Marcus återkvalificerade oss till Active World Team 2014 fast det bara har gått 4 månader på det här året, en klapp på axeln till oss och en mega klapp till vårt team!

Det roligaste var kvar till slutet nämligen Herbalife party't, jag & Adelle skulle bara vara med på middagen för att ljudnivån brukar vara för hög under festerna (och en fest är ingen plats för barn tycker jag) så temat var vår & solglasögon & här är bilder från hotellrummet..

Möte upp resten av våra kollegor utanför hotellet för att ta oss till middagen..

Det var en fantastisk kväll så det blev många bilder på väg till fetsen..

Och en klassisk selfie...till Instagram (följ mig där : taniamarkarian)

Väl inne tog vi plats och lite fler bilder men vi var ju så färggranna och fick bara ett lyckorus av att se så mycket färg på alla efter en vinter då man bara har gått i svart & grått

Adelle hade somnat gott med hörselkåpor för öronen..

I väntan på huvudrätten passade vi på att ta lite roliga bilder...:-)

Vi bjöd varandra på lite skratt från händelser under dagen och skrattet vår på allas läppar..

Jag fick hoppa över efterrätten då det var personer som inte kunde något om vett & ettikett och hade för sig att skrika ett högt tinitus bringande tjut varje gång de skulle ta en klunk vin ( en vid mitt bord sa att det var "svenskt" sätt men jag har varit på många Herbalife middagar och andra fina middagar under maten (undantaf gör midsommar snapsvisor) så är man lugn och respektabel & inte beter sig som djur som blir slaktade och skriker så det piper i andras öron! När min dotter hoppar till i vagnen för andra gången & med hörselkåpr på så tar jag henne och går tillbaka till hotellet.
Fy för folk som inte kan uppföra sig ordentligt!

Marcus hann få en puss innan jag blev förbannad på skräpet som inte har sunt förnuft och respekt till andras ro vid maten.

Kramar

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln