Bener24fit

Zip zip träning!

Dagen började som alla andra dagar på gymmet & idag tränade vi axlar..Adelle var naturligtvis med & hon sover så gott just den tiden..

Jag läääängtar till min efter träningsshake och tar den sekunden efter att jag har tränat färdigt som ni ser här..(Följ mig på instagram: taniamarkarian)

Hem & duscha för att vara hos min frisör & bästa vän Fazli & där hade jag även med mig lilla Adelle :-)

Adelle åt & somnade i vagnen sen var det min tur att äta mitt 3e mål för dagen medans Fazli färgade mitt hår...
Det är Ruccola, tomater, matvete & lax med örter.

Precis när vi var färdiga vaknade lillan & var nyfiken..

Det var en underbar dag & solen sken och då blir ju vi tjejer så sugna på att shoppa! Medans jag tog min lunchshake så provade jag lite klänningar på Jolina & The little showroom i Borås

Jag mötte upp Cajsa & Yas och vi fortsatte shoppa, jag hittade ett par superläckra nya solglasögon på Glasögonmäster. Ett par nya Ray Ban Velvet!

Imorgon åker vi till Örebro på ett Herbalife utbildning som varar hela helgen & temat på festen imorgon kväll är just solglasögon så mina nya kommer användas flitigt!

Vi var något utmattade efter att hela dagen ha dragit kortet "zip zip" och Adelle har tidigt fått en grundkurs i shopping & styling men  som min T-shirt idag förmedlar fel budskap med "Its hard to be me" idag var det underbart att vara jag med 3 fantastiska tjejer på stan!

Önskar er alla en fantastisk helg

Kramar

Tania

Etiketter: shopping tanias blogg

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln