Bener24fit

Babymassage

Adelle brukar följa med oss till gymmet, eftersom vi tränar när alla andra är på jobbet så är gymmet tomt & hon sover sött i vagnen, men idag skulle Yas ut på en pw och testa lite nya övningar för Barnvagnsrace´t på måndag så fick vi lite barnvakt..

Före träningen tar jag Herbalife24 Formula1 sport, UNDER träningen tar jag Herbalife24 HYDRATE i mitt vatten & EFTER träningen häller jag i mig den godaste shaken av dom alla en Herbalife24 rebuild STRENGHT. Hör av er till mig om ni vill ha smakprover & veta mer vilka produkter som jag kan skräddarsy till din typ av träning.

Sen vid 10 tiden var det dags för lite babymassage för lilla Adelle med min mammagrupp, härligt att lära sig massera sitt barn och som Adelle njöt, hon somnade sen och sov mellan 11-15.45!!!
Igår träffade jag min bonus mamam Anita och njöt av en kaffe i solen, Anita är so min mamam & vet allt om mig & stöttar mig i allt jag gör..åh vad jag älskar henne!

När vi kom hem såg vi att den efterlängtade leveransen av ekologiska frukt & grönskaer var levererad..

Vill du också få hem detta, så goda frukter & grönsaker. Knappa in koden PUQWCG så får du hela 20% rabatt på din första låda!

www.arstiderna.com/erbjudande

Önskar alla en trevlig fredag!

Kramar

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln