Bener24fit

Oh my days - I love them!

Imorse vaknade jag till detta...jag menar kan det bli bättre? Idag för 11veckor sedan föddes hon..ett mirakel!

Jag lät henne sova & smög ut för idag är det min "ta hand om mig själv"-dag..jag har en sån en gång i månaden där jag får naglar, fransar & hår fixat. Vi började med fransarna på Familjen Sandwall hos fina Emelie.

Efter min morgonshake på väg till salongen satt en kopp varm kaffe perfekt! Egentligen skulle jag inte gjort det för då hade jag somnat om i den sköna stolen medans hon ordnade med mina fransar.
Efter en sköna behandlingen var det dags för ett kärt möte med min väninna Magda och hennes son, jag passade på att äta mitt mellanmål & hade lunch shaken redo för jag visste vi skulle sitta & prata ett bra tag :-)

Jag hade en liten mammatränings utbildning inbokad över lunchen men den blev avbokad pga magsjuka så vi kunde länge och ta igen massa tjejsnack.

På eftermiddagen var det dags för att fixa naglarna hos på Chic Lady, man blir alltid uppdaterad med det nya inom nagel trenden och idag valde jag en hallonröd färg och en nagel i guld :-)

Väl hemma stog det blommor framme och när jag såg att dom kom från mina fina vänner Julia & Joakim Larsson smälte jag ordentligt!

 Gå in på julias blogg HÄR hon är också en nybliven mamma som inspirerrar massor!
Runt 16 tiden tog jag med Adelle på en lång promenad med Yas och när jag bar upp henne till hennes vagga i barnrummet & satt med datorn med mina onlinekunder så fick jag ett ordentligt lykorus..

Det har redan gått 11v sedan min yngsta skatt kom till oss, jag är tacksam varje dag för mina barn. Älskar dom såååå mycket! Varje gång jag tittar på dom så smälter mitt hjärta och lyckoruset bara sprider sig i hela kroppen! Jag tackar som stora makterna för detta , jag är inte religös men ett sånt här ögonblick kan jag inte tro annat än att det finns någon där uppe som belönar mig med detta mirakel..att vara mamma!

Jag är så tacksam att jag har ett jobb som tillåter mig vara med dom så mycket jag kan...& jag tackar mina medarbetare på City wellness för att dom hoppar in och hjälper mig så mycket så jag verkligen kan njuta av den här kärleksbubblan jag fortfarande är i!

Kramar från mig!

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln