Bener24fit

Herbalife-"friend"liga

Måndagar är det benpass på träningsschemat! Och jag älskar att få den här dagen överstökad så jag, Marcus & Alexandra träffades kl 8 för att ta oss till Onyx, gymmet vi tycker är bäst i stan! Dom är liksom Herbalife-"friend"liga & det gillar vi! Så gå och köp ett kort där omedelbums!
Efter det så var det bara hem & byta om för att gå till Dao på Beautiful Nails för en himmelskt skön fotmassage med pedikyr...
Så här ser det ut på Instagram...(taniamarkarian)

Självklart äter alla som jobbar där Herbalife som Ni ser på burken på bilden. Favoriten är jordgubb! :-) Me like! Så gå till Beautiful Nails när ni ska fixa pedikyr, dom är också Herbalife -"friend"liga! :-)
Efteråt så träffade jag mina vänner & tog en kaffe i solen och Marcus kom förbi med Adelle i världens bästa bärsele dvs Baby Björn! Förresten dom är också Herbalife-"friend"liga så dina pengar är väl investerade i en sådan!

När vi kom hem så var det lite svårt att sitta stil så vi fortsatte med min inlines "utbildning" men det var ju enkelt när man fick köra med en rullator(barnvagn) mitt tålamod är katastof när jag inte lär mig snabbt nog så det blev en kort stund :)

Marcus tror jag är MYYYYYCKET bättre än vad jag är så han får en tillsägelse att lugna sig lite :-)

Han var inte snäll i slutet med en viss komentar då han ska tacka gudarna att inlines sitter så hårt som dom gör annars hade dom lätt flugit på honom...men men what to do! Som Maria Montasami sa en gång "att anledningen till att man säger dumma saker är för att det är ett lång avstånd mellan hjärnan & munnen" Ha ha ha ha ha ibland är det avståndet FÖÖÖÖÖÖÖR långt för Marcus!

Hoppas Ni också har haft en underbar påskhelg & visst känns det som våren äntligen är här?

Kramar

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln