Bener24fit

Glad Påsk

Åh vilken underbar dag det var igår!! Vi hade anordnat ett knytkalas & jag bidrog med en ny favorit kyckling med fetaost.
Vi skulle alla samlas hos min syster Michelle & jag fick låna hem Ella från hennes pappa och hon hjälpte mig att koka ägg och dekorera dom.

Vi bakade lite äppelmuffins också att ta med det är nog dom nyttigaste muffinsarna som finns! Receptet hittar ni här!

Sen var det att göra iordning 2st påskkärringar men bara en "ville" klä ut sig.

Väl hemma hos min syster var det en uinderbar buffé av allt från libanesiskt till ursvensk mat! Åhhh vad jag älskar sill!

Min pappa lagade tabuleh..

Ann-Marie hade gjort en jätte god silltårta!

Min syster Michelle kokade ägg :-P ha ha ha nej hon lagade mycket annat men jag gillar att retas med henne. Nu när jag har lärt mig laga mer än bara koka te så blir jag lite kaxig :-) Yas & Mimmi lagade efterrätten som var en underbart god Blåbärs Cheesecake

Vi upplyste alla att ta med en guldtia för en liten turnering vi har i min kultur. Alla lade en tia i en skål & fick välja ett ägg!

Tävlingen går ut på att den som i slutet har ett helt ägg efter att man utmanar varandra med att slå på varandras ägg, vinner hela potten med pengar.

Det gäller att inte vara för hårdhänt som Yas var här :-)

Vinnaren var Mimmi men potten delade hon med en glad Ella!

Under hela eftermiddagen var Adelle från famn till famn..svårt att motstå en sådan söt liten påskkärring..Här nedan är hon med min pappa.

Och med Sandra & Yas

Från mig & min familj önskar jag er alla en glad påsk!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln