Bener24fit

En "skär"torsdag my way!

Har du läst "the Secret"? Det är en av mina favoriter och jag både lyssnar & läser den ofta för att frächa till tankesättet..och öva på "uppgifterna" i den att använda attraktionslagen i vardagen & igår tänkte jag på att jag skulle attrahera mig en bukett med påskblommor för jag ÄLSKAR färska snittblommor att ha hemma & det är roligare att få än att köpa!

Men dagen började på gymmet med Adelle & Marcus

Idag körde vi rygg & biceps, om du också vill komma igång maila mig så får du fyra veckors coachning med allt från kost till träning.

Adelle är så snäll hon bara tittar på & hejjar på oss! :-)

Efteråt tar vi alltid en återhämtningsshake från Herbalife24 rebuild strength & Marcus hade glömt fylla på sin smartshaker

Som tur var hade jag extra med mig :-) så träningen var inte bortkastad! För om Ni visste hur VIKTIG den återhämtningsshaken är om man är seriös med sin träning!

Till lunch tog vi också en shake idag men den var gjord på Herbalife Formula1 Choklad & banan!

Eftersom det var torsdag så innebär det en date med min fina väninna Dessan! Vi spenderade den i butiker och vi skrattade så gott åt modet i vissa butiker..titta på detta!

Vi skrattade så gott åt det och undrade hur jag skulle se ut i den här kombinationen?

Jag skulle själv se ut som en tant! Men det finns andra som är såååå snygga i detta! :-)  efter det skulle Dessan med mig & storhandla så vi åkte till Ica Maxi och när jag kom in där såg jag alla vackra påskbuketter & jag tänkte på attraktionslagen & mitt lilla "test" så jag sa till Dessan,

- Jag får väl köpa mina blommor själv då!

Och valde en stor bukett med tulpaner & rosor för nu skulle jag skämma bort mig själv! Ha ha ha den kostade "bara" 99kr! jag fyller min vagn med allt vad en familj behöver ett tag framöver och kommer till kassan och precis när jag ska betala så säger en äldre man som står bakom mig i kassa kön..

- Ursäkta vad gick ditt totalsumma på?

Kassörskan säger 2565kr så säger mannnen jag har en rabatterbjudande på 100kr om man handlar för över 1000kr så är det ok om hon får använda det istället för mig? För jag ska bara köpa något litet och kommer inte upp i den summan!

Då erbjöd jag honom att jag kan betala för hans varor som säkert bara kostade ca 100kr så "tjänade" han på det! Så säger han..

- Nej nej låt mig ge dig detta!

Jag insisterade istället att jag betalade hans vara så blev det win win ( ja ni kan ju se diskussionen mitt i påskrushen) då säger han..

- Nej låt mig göra detta för dig du kan då räkna att blommorna är från mig och pekade på dom!!

Fattar Ni!! Jag fick en blombukett ändå! Sååååå häftigt! Jag tackade så mycket och sa till honom att det gjorde min dag! Att folk är så vänliga utan att vilja tjäna på det! Han sa till mig...

- Sprid det vidare gör någon en tjänst du inte tjänar på framöver & be dom göra detsamma...

När jag kom hem hade Marcus en liten överraskning till mig...blommor! Så attraktionslagen funkade dubbelt!

När jag kom hem var det bara att sätta igång med förberedelserna inför WLC (Weight Loss Challenge) utmaningens final för torsdagsgruppen! Jag, Monika Bornefalk, Christin Santana & Cajsa Karlsson hade bakat lite av våra specialiteter som Ni hittar under Recept här på sidan..

Om Ni följer mig på Instagram så hittar Ni mycket inspiration jag heter "taniamarkarian" på Instagram

Medans Leo Bornefalk & Marcus scannade alla deltagare så räknade vi ihop alla resultat..

Mina fantastiska medarbetare Ida Andersson & Yas Gerayeli hjälpte också till och en & en annan chokladboll & kladdkaka slank ner.. :)

Vi kom till att deltagarna hade bränt 1053cm!! Jag räknade ut att det var 105 meter men det var ju 10,5 meter!! Ha ha ha!

Vinnarna fick dela på 8400kr!! Den som vann hela utmaningen var Anders Lundberg han hade 41,62% procentuell förbättring på fettet i kroppen.

På andra & Tredje plats kom det här paret! Ett bevis på att om man förändrar sin livsstil så är det lättare att nå sina mål om ens partner är med på det! Grymt bra jobbat!!

Mer om resultat & före & efter bilder kommer under helgen men vill du anmäla dig till nästa WLC som startar nu på torsdag eller om du vill hoppa på tisdagens challenge så anmäl dig HÄR..

Idag blir det påskfirande med fina vänner & familj hos min syster Michelle, hoppas hon hinner hem från Blåkulla hon kade upp på facebook imorse att hon var på G dit..

Du missar väl inte att träna i påsk & kanske ska du passa på och ta en provträning hos oss på 24fitclub brämhult? Kontakat oss så får du ett schema! Eller gå med i facebookgruppen 24fitclub brämhult

Önskar er alla en glad påsk!
Kramar
Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln