Bener24fit

Recepttips!

Idag är det tisdag då lagar jag massor med mat & jag håller mig till enkla rätter, jag får ju hem bra råvaror från Årstiderna jag beställer alltid hem grönsakslådan & mina bloggläsare har ett erbjudande Ni inte får missa
Knappa in koden PUQWCG så får du hela 20% rabatt på din första låda!

www.arstiderna.com/erbjudande

Idag vill jag "promota" lite recept..
För er som är inne i en ny kostplan & kanske ersätter en måltid med en hälsosam shake/ Smoothie så vill jag dela med mig av vår recept sida här på City Wellness som ni hittar i menyn till vänster under RECEPT
Där finns  tre olika allternativ & recept på

1.Shakes/ Smoothies
2.Måltider
& 3. min favorit flik på den här sidan "Baka"

Jag älskar att blanda shakes med 1 dl juice från Fontana iskallt vatten, frystabär eller is & 2msk Herbalife F1 valfrismak...allt blir gott med dom juicerna! & vi har fått hem några lådor med smakprover som dom första 20 deltagarna som kommer till Barnvagnsracet imorgon !

Utforska gärna det lite mer & snääääla har ni några bra recept i bakfickan :-) skicka mig gärna lite tips!
Jag bara tittar på Fontanas färgstarka juicer & det vattnas i munnen så kanske jag får låna min dotters nya haklapp ?

 

Nu är det dags för mellanmål! Förresten glöm inte att tipsa någon om min nya facebook sida Barnvagnsrace klicka på länken och gilla sidan så blir jag glad..
https://www.facebook.com/Barnvagnsrace

Kramar

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln