Bener24fit

Dotter, mamma & Coach!

Min mamma gick bort i cancer för ca 8 år sedan nu i september, och då var hon bara 51 år. Mina föräldrar flyttade hit från Libanon när jag var 5 år och dom har alltid jobbat hårt för att vi skulle få ett bra liv. Men min mor var en stressad person pga allt jobb & alla måsten och hon satsade mer på andra än sig själv. Jag tror att om HON hade levt som JAG gör idag, så hade hon fortfarande levt.
Men med all stress, som ledde till att man bara åt en gång per dag och rökte massor & drack kaffe. Det är klart att om hon får cancer vad har kroppen att jobba med då för att läka?

Jag var på ett Herbalife STS igår och fick berätta lite om min "framgång" inom Herbalife och varför jag lyckas och allt är för mina barn.. jag vill leva ett långt liv, jag vill se när mina barn tar studenten, gifter sig, jag vill besöka dom på BB när jag har blivit mormor eller farmor, jag vill se mina barnbarns student & bröllop osv..det kan jag bara göra med en god hälsa! Och jag har turen att hjälpa folk få bättre hälsa..

Lilla Adelle fick stanna kvar hos sin moster som hade hela 5 barn att passa igår,

Jag var inte den enda från City Wellness Team som fick gå upp på scen och berätta hur dom växt så fort och blivit så framgångsrika...alla som var med till och med dom som startade för en månad sedan har växt så mycket!

Jag är mycket stolt att ha Sveriges YNGSTA Active supervisor i mitt team!
Yas Gerayeli!
Detta är stort!!!

Jag är så glad att jag kan jobba med så fantastiska människor- tänk att jag har ett jobb därt jag kan välja mina arbetskamrater? Om du vill veta mer om Herbalife & min story- vad som fick mig att ge gärnet! Kontakta mig så får du mer info om hur du kan komma som gäst den 31e maj & lyssna kostnadsfritt!

Kontakta mig HÄR

Kom på att jag ville göra lite nyttig reklam för två sidor där du kan bidra med pengar till cancerforskningen & få så här fina armband på köpet!


www.ungcancer.se & www.forlife.nu

Önskar alla en härlig dag nu blir det snart dags för LEVEL 10 mer om det kan du läsa HÄR

Kram

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln