Bener24fit

Mammor är söta men inte gjorda av socker...

Den 29e Januari blev jag trebarnsmamma, jag gillar absolut INTE att vara gravid och är en livsnjutare med allt vad det innebär men hälsa & kost har varit det som har intresserat mig mest under dom senaste två åren.

Men precis innan jag blev gravid fick jag för första gången se mina magmuskler skymta fram..

& en månad senare blev jag gravid, det var iof planerat men mitt mål var att inte ha några ursäkter & testa för att se om jag kan hålla min kost & livsstil under graviditeten.
Jag fortsatte att äta rätt & träna som vanligt så långt det gick!

Jag fick fortfarande på mina favorit jeans rätt så länge :-)

Vår dotter kom som sagt den 29 januari & det tog mig några dagar att få bort gravid kilorna..

Jag var för energisk för att sitta hemma hela tiden & jag ville träffa andra mammor så jag förverkligade min idé om ett Barnvagnsrace..

Ni vet väl om en mamma är glad & lycklig så är hela familjen det! Så sätt inte dig själv åt sidan, din hälsa & fysik är det viktigaste!
Mår du bra så mår ALLA bra..

Mitt koncept är att vi mammor träffas, går ut och promenerar & tränar ihop .
Vilket jag förverkligade som Ni ser här nedan..

Jag har lärt känna så många nya kvinnor & vilka supermammor dom är! Jag älskar att inspirreras av nya människor!
Man kan välja att bara promenera eller Power Walk'a under 4-5km passen så gör vi övningar & det är frivilligt också för som nybliven mamma kan man ha olika bekymmer med höfter & knän etc så man gör allt efter egen förmåga.

Nu vill vi ha fler mammor som kommer men även Ni som bara vill gå ut & gå eller träna med oss! Ju fler desto roligare!

Vi startar alltid utanför City Wellness & där finns goda parkeringsmöjligheter.

Måndagar 10-11 & Onsdagar 15-16

ALLA är välkomna!

Och alla kära mammor! Vi är söta men inte gjorda av socker så vi smälter INTE i regn :-) jag märker att för få vågar promenera i regn fast det då är som mest ren luft för barnet! Så inga ursäkter på måndag kör vi!!!

OBS! OBS! OBS!
Nu på måndag (Om vädret tillåter)  tänkte jag vi skulle stanna kvar efter passet & fika ihop..

Först så träffas vi utanför City Wellness kl 10 och går till vackra Annelundsparken, promenerar några varv med div övningar & avslutar med några övningar med bebisarna på gräsmattan, ta gärna med en filt och efter det kan vi ta medhavd fika & barnen kanske kan krypa & busa lite med varandra ?

Alla är välkomna!

Idag blir det lite gymträning för mig...

Hoppas vi ses på måndag! Och Ni som vill kan scanna sig på City Wellness efteråt för att se vad som hänt med våra kroppar sedan vi började för 4 veckor sedan..

Kramar & trevlig helg!

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln