Bener24fit

Tania online

Jag har länge coachat några kunder online, kunder som inte bor i närheten av mig men som jhar kontaktat mig via bloggen, facebook & Instagram. Jag har max 20st åt gången och vi har en nära relation då dom kontaktar mig flitigt, -kan jag äta detta? Hur tränar jag bort detta? Hur blandar jag min shake? Hur många gram protein är det i en banan? You name it!
EN gång i veckan & vanligtvis på söndagar skickar dom mig sina mått och var 4e vecka går jag en bild på deras framgångar.

Igår lade jag ut att jag coachar 5st & fick hur många svar som helst, men jag plockade dom 5 första för jag vill kunna ge dom alla exakt lika mycket tid för JAG vet hur det känns att vara motiverad..man VILL så mycket! Och jag VILL vara 100% tillgänglig!

Men inatt kunde jag inte sova och kom att tänka på att jag kanske ändå kan ta till mig iallafall 2st till så känner DU dig träffad så skicka mig ett mail HÄR eller via facebook och jag kommer lotta ut vilka 2 st jag kommer coacha gratis i 4 veckor!

Idag är det tisdag och då kör jag benpasset på gymmet, jag har satt ihop ett eget schema med 4-8 övningar som jag kör 1gång i veckan och noterar hur mycket jag orkar och bygger på styrkan, precis som mina onlinekunder får, sen ser man hur mycket starkare man har blivit gradvis. SÅ jag delar in kroppen i 4 pass. Ben/mage, Axlar, Rygg & biceps, bröst & triceps så man får med ett träningsschema för varje pass.

Före passet tar jag alltid en H24 Formula1 sport för att tanka kroppen så jag orkar ge järnet på passet!

Idag haltade jag nästan ut från gymmet efter ett stenhårt ben pass! Men under stretchen tog jag min H24 Rebuild Strenght!

Följ mig gärna på instagram "taniamarkarian"

Kramar

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln