Bener24fit

Weight loss challenge

Var uppmärksam på via vem du kom in till det här blogginlägget, den personen kan hjälpa dig nå din drömform!

Först måste du hjälpa mig med en sak, får jag ställa dig en fråga? Ok, tack..om du fick bestämma just nu hur du skulle vilja att din kropp såg ut, hur skulle den se ut då? Försök att visualiserad det i dina tankar. Vilka kläder skulle du vilja ha på dig då, hur skulle du må? - känner du den känslan? Pirrar det i magen ,får du ett lykorus?

Tänk om jag då säger att jag kan hjälpa dig nå dina mål & att du själv kommer inspirrera många andra & samtidigt till första veckan i juli kommer du även ha chansen att vinna en pott med pengar!? Blir du nyfiken? Bra..för det är superenkelt!

Här är två kända Boråsare som har lyckats..tack vare en start med vårt populära koncept!

Qia Hjelmäng
Tobias Bornefalk

Tobias viktresa började med just en Weight Loss Challenge för ca ett år sedan..han har sedan dess gått ner från 137kg ner till 97kg..och då har han bränt fett & inte muskler för det är just det vårt koncept går ut på att UTBILDA DIG om hur en hälsosam kost fungerar och guidar dig genom fett, protein, kolhydrater, vad du ska välja när du äter ute osv.. du kommer till City Wellness under 12 tillfällen,varje gång har vi ett tema tex Proteiner och då går vi igenom det och vad som innehåller protein & hur mycket man ska äta av det osv..

Sen är det också en tävling, 300kr av anmälningskostnaden (550kr) går till en pott som 1a, 2a & 3e pristagarna som bränner mest fett procentuellt får dela på (50%, 30% & 20%)

Mer om allt detta och en anmälan så du säkrar din plats gör du här..

Vi har 50 platser och dom går åt, så först till kvarn....

Vad har du att förlora? Nästa kurs börjar 15 april och hitills har vi hjälpt ca 200 boråsare att bränna över 100 meter och drygt 600kg fett på 9 månader!

Har du frågor så maila oss gärna HÄR

Varje kurs innehåller 50 platser så det är först till kvarn & hoppas vi ses nästa tisdag på premiärpasset!

Kramar

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln