Bener24fit

Guld & Relax

Igår var det sista dagen på Isaacs skidskola, Micaella hoppade av och spenderade dagarna med mig på relaxen i spa't!
Det har varit sååå sköna dagar efter vår relax stund tar vi gondolneupp till toppen och äter lunch på Skavlen med en fantastisk utsikt..

Dom har hur fräch mat som helst och allt är gjord från grunden..här sitter jag kvar en stund och går igenom dagens mail & ringer några samtal medans Micaella leker utanför med några nyfunna vänner, så härligt att se hur barn kan kommunicera trots språkskillnader...
Igår skulle Isaac ha en avslutning nere vid barnstugan så medans vi tog Gondolen ner åkte Marcus ner för backen..jag fick några bilder på han när han swichade förbi..

Isaac fick ett fint Diplom & en medalj för att att nu har fullföljt sin skidkurs och kan nu åka skidor & jag är så stolt över honom!

Han har varit så stolt över sin medalj & den fick jag ta av först när han somnade :-) resten av dagen spenderade vi i Lodgen med några nya kunder som konstigt nog ställde den magiska frågan " Excuse me what is Herbalife24?" ha ha ha vad konstigt att dom frågade va?

Dom sa att dom hade sett loggan överallt på skidbacken :-) ..vad konstigt..

Bra branding kopplat till människor som alltid är glada kan faktiskt göra folk nyfikna..:-) men nu går karavanen tillbaka hem till Borås. Ska bli skönt med vardagen, kollegor & vänner!
Önskar Er alla en härlig fredag!

Soliga kramar

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln