Bener24fit

Näthatare & troll

Här i Lillehammer går dagrana och vi njuter varje sekund av sol, ljus & avslappning! Inga måsten och jag bara tar hand om min fina familj..det vi gör mest av är att skratta! Släkt & vänner får många roliga videos skickade till sig härifrån..

Vi är mycket ute i backen & barnen älskar det..

Adelle sover mest och det blir ca 3h i sträck, kan bero på den friska luften & det gör att hon bara växer..

Vi har en bastu i stugan som vi utnyttjar flitigt och igår hade vi den världsberömda gröna masken från Herbalife på oss...det är så skönt att ha på den man känner verkligen hur den belönar huden & samtidigt rensar den..

Jag fick ju med mig sista burken Cookies & Cream shaken upp hit men bara så alla vet så är lagret fullproppad med den smaken nu & den smakar sååå gott med ISKALL soyadruck eller mjölk för er som kan dricka det..i bastun hade jag massor med is i shaken..såååå gott med små chokladkex bitar i!

Igår var ju det första april & marcus lade ut följande på facebook medans jag satt kvar i bastun..

Jag fick många oroliga kommentarer men även samtal & sms..det var ju ett aprilskämt men det var nog några få där ute som skulle njuta av en sådann olycka hände mig..dvs dom näthatarna som finns. Jag polisanmäler varenda en då deras ip-adress dyker upp när dom kommenterar mina blogginlägg. Så dom får ett brev på posten med en anmälan som polisen faktiskt tar hårt på en har redan gått så långt som till en rättegång . På tal om dessa så har Robert Ashberg ett nytt program på tv3 som heter Trolljägarna där dom söker upp näthatare och komfronterar dom & enligt svensk lag så kan man även dömmas till 2 års fängelse ! :-) me like!

Mer om programmet & första avsnittet ser Ni HÄR

Tur att jag har lätt för att skaka av mig sådant & Ni som tror er vara anonyma - Ni är verkligen inte det med dagens teknologi :-)

Till nästa anmälan ramlar ner i din brevlåda kära troll ( som dessa näthatare kalals för) så njuter jag i solen & bättrar på solbränan..

Kramar från solen

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln