Bener24fit

Bråk i skidbacken..

Igår började skidsemestern på riktigt efter att vi registrerade barnen på skidskolan passade jag på att ta mitt  Barnvagnsrace jag kör samma livsstil på "bortaplan" som på hemmaplan :-) på så sätt behöver jag inte "slarva" utan hälsa är min livsstil jag tar med mig det vart jag än kommer..

Jag följde med barnen upp till toppen & dom var exalterade och positiva till att lära sig något nytt

Marcus var också redo att ta sig ner för backen medans jag skulle sitta i solen medans Adelle sov i vagnen..

Medans jag väntade på barnen och Marcus myste jag & Adelle på Skavlen restaurangen & jag lärde snabbt känna dom trevliga ägarna..samtidigt som jag passade på att "jobba" lite när man har wifi nätverk att ansluta sig till..hur härligt är det inte att kunna jobba överallt i världen?

Meningen var ju att jag skulle gå i en skidskola också för att en gång för alla lära mig åka annat än ofrivillig störtlopp. Men tanken var att Marcus föräldrar skule med så dom kunde mysa med Adelle men deras hund fick avlivas några dagar innan resan så de var inte på humör för en semester efter det. Men då får jag ta det extra lungt och njuta av utsikten & miljön.
När vi skulle hämta barnen på skidskolan så var inte min dotter Ella så glad..

Anledningen var att hon inte fick använda sina stavar i skidskolan & hon skrek på den norska skidläraren att på TV åker alla med stavar!! Kan tro att det var tröttheten som spelade sin roll där..men Marcus försökte ändå med sitt tålamod hjälpa henne lite så hon fick känna på hur det är att åka medstavar..

Han hade även rollen som lift :-)

Sen var det bara att åka tillbaka till stugan för att basta och bara mysa och titta på film och naturligtvis jobba lite med våra medarbetare på City Wellness & coacha våra kunder via mail, sms & fb :-)

Men sammanfattningsvis förutom ellas bråk med sin skidlärare ( hon är så lik mig att det är skrämmande ;-) så får den här resan hitills toppenbetyg!

Kramar

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln