Bener24fit

Semesterdags..

Igår startade våren i Borås, uteserveringarna var fulla med människor som slukade i sig solen, jag var en av dom..

Sol eller inte så har jag ett träningsschema jag följer så det var bara att ta sig till Onyx och köra ett rygg pass..men först en före shake som består av Herbalife24 Formula1 sport som jag tog på uteserveringen en timma innan passet..

Direkt efter passet tar jag min Herbalife24 rebuild Strenght för återhämtning & muskelbyggnad. Ju mer muskler man har i kroppen desto mer förbränner man..

Mitt första delmål i resan mot en fitnesskropp är 18 maj då vi åker på en riktig lyxig resa till Grekland som vi har fått i bonus av Herbalife. Destinationen är Costa Navarino i vbackra Grekland.

Allt är betalt av Herbalife :-) vilket fantastiskt företag jag jobbar med! Barnen älskar dom resorna! Men först ska vi på en skidresa till Norge imorgon där barnen gå i skidskola medan jag & Adelle njuter av Hotellets spa & relax avdelningar.

Sist jag åkte skidor så var det störtlopp ner för skidbacken...:-) men uppdateringar från Norge återkommer jag med.

En sak är jag säker på att den här semestern är välbehövlig då våra dagar går i 200km/h!

Kramar från mig

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln