Bener24fit

Mr Årstiderna

Igår hade vi fint besök på City Wellness, självaste Gerry Kingham som är VD för företaget Årstiderna var på besök och bjöd våra Weight Loss Challenge deltagare på underbart god råsaft gjord av ekologiska frukt & grönsaker, som råkar vara deras specialité!

Han upplyste oss om vad som är ekologiskt, frukt & grönsaker utan bekämpningsmedel & annat onaturligt, vi har som jag har bloggat om tidigare provat deras frukt & grönsakskorgar i över 2 månader och är supernöjda. Det har fått min son Isaac att äta frukt & grönt och det mina kära läsare är ett mirakel!

Vi fick smaka på två olika juicer som han gjorde på plats..
Apelsin, moröt & ingefära var en med "sting" & sååå otroligt fräch. När man inte trodde att någon juice kunde slå den första vi smakade på så fick vi smaka på rödbettor & ananas..OMG!! Så gott!

Gerry kommer stå med sina kollegor från Årstiderna på Åhaga hela helgen och bjuda på liknande smakprover i sin monter på Hem & Trädgårdsmässan

Mina bloggläsare har fått ett unikt erbjudande på Årstidernas fantastiska varor som Ni bara måste testa! Jag kommer för alltid använda mig av deras ekologiska varor hemlevererat direkt till dörren. DE levererar över hela Sverige..

OBS OBS! Om dom inte levererar till ditt postnr och du tillhör Borås, kontakta oss så har vi en lösning..

Knappa in koden PUQWCG så får du hela 20% rabatt på din första låda!

www.arstiderna.com/erbjudande

Jag stortrivdes med alla grönsaker runt mig..Hoppas vi ses på Åhaga!
Vi kommer vara med i Årstidernas monter så gott det går !

Nästa Weight Loss Challenge startar den 8e april..läs mer om det konceptet HÄR

Frukter & Kramar


Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln