Bener24fit

Choklate chip muffins

Söndagen rivstartades med träning hos Christins Santanas 24FITCLUB BRÄMHULT, hon kör grymma madness pass och när man går därifrån känner man att man har gett allt man har och det är så roligt på passen!

Naturligtvis tar vi alla en återhämtningsshake direkt efter passet, men när jag kom hem var jag sugen på något gott till min örtdryck, så jag gjorde en ny version på vår "Gamla" muffinsrecept.
Här är mina ingredienser..

För 6 stora muffins eller 12 små
2 rågade  msk Herbalife 24 rebuild Strenght
2 hela ägg
1tsk bakpulver
1msk cocosolja eller olivolja
1 Herbalife proteinbars
( finns i smakerna Mandel(dumle) Jordnöt (snickers) eller citron)

Blanda allt till en smet förutom barsen som du delar i små fyrkantiga bitar , när du fyller dinamuffinsformar så trycker du i eneller 2 bitar bars i muffinsen så dom smälter i den under tiden dom gräddas i ugnen. 175Grader i ca 15min

(Totalt kcal mängd för hela satsen är 300kcal & ca 30 g protein dela det på antalet muffins får du ca mängd per st. )

så här såg dom ut innan dom åkte in i ugnen..

15 minuter senare avnjöt jag & Yas dom till en god kopp ört te ( den som förbränner 80kcal per kopp :-) jag älskar den!!)

Eftersom det är kaseinprotein i H24 produkterna & det är exakt den jag tar direkt efter träning för att det är det perfekta tillskottet för alla som vill optimera förutsättningar för muskelåterhämtning samt förhindra muskelnedbrytning. Vilket jag vil nu när jag jobbar med att få min fitnesskropp..

Mer recept på nyttiga bakverk hittar du HÄR

Svarade på lite mail medans Yas gosade med Adelle..(Ni ser ju hur jag häller i mig Örtdrycken:-) )vill du också ha kostnadsfria smakprover på Herbalife24 rebuild strenght och /eller örtdrycken skicka mig ett mail här

Glöm inte att du kan följa mig på Instagram där heter jag taniamarkarian & följ min positivitets diet på facebook

Kramar

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln