Bener24fit

När fantasin möter verkligheten

Idag ska jag blogga om ett känsligt ämne & det är om hur folk ser sig själva & hur verkligheten är..
När jag brukar ställa frågan "Vad äter du till frukost" så säger dom flesta att dom äter en bra frukost & när jag ber dom förklara för mig vad deras frukost består av så är 95% Macka & Kaffe..eller musli med youhurt & kaffe..

När jag visar dom vad jag äter till frukost vilket är en Herbalife shake..

Som innehåller lika mycket näring & Protein som allt detta..

Dom jämför min shake med deras fantasibild av deras dagliga frukost vilket är denna..

men jag måste påminna dom om att den deras verklighet fortfarande är denna..

Vill du veta mer om min frukost? Jag berikar min kost med Herbalifes produkter så att min frukost berikas med näring & protein. Jag har gjort det dagligen i 2år, min sambo har gjort det i 11år..här är exempel på min frukost..

Den finns i många smaker & här hittar du recept på goda smoothies

Är du emot pulver, ta dig tid & klicka på länken & att läs det här inlägget om pulver först

Kram

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln