Bener24fit

Instagram & jag!

Eftersom gårdagens inlägg innehöll så mycket text så ska jag bara sammanfatta en dag via mitt Instagram konto..Följ mig på Instagram Ni hittar mig som taniamarkarian .

Dagen började med en PW med en ljudbok..

Första bilden ut var mina proteinmuffins i ugnen..receptet & många andra goda recept hittar du HÄR

När dom väl var klara halkade dom snabbt ner.. tillsammans med min nya favorit Cappuchino-shake som jag gör varm med lite skummad soyamjölk till..

Man blandar 2dl soyamjölk 2msk F1 Caoouchino & F3(personligt proteinpulver) och shakar sen värmer man det (jag är lat och tar det i micron) sen så häller jag på skummad soyamjölk över... bästa bästa frukosten!

Till lunch så träffar jag min manliga "bästis" Patrik & äter på Café Viskan, visste Ni att vi på City Wellness har gjort en egen proteinrik sallad som dom har på menyn? Allt för att våra kunder ska kunna välja hälsosam mat även när dom är ute...

Så här fräsh är den!! :-)

På eftermiddagen hade jag massage inbokad hos Helen Skoglund på Fitnessbutiken. Efter en helkroppsmassage så tejpade hon mina smalben för jag beklagade mig över hur ont jag får när jag går.. så, så här ser jag ut numera..

Så från en morgonpigg tjej så önskar jag er alla en god morgon & en fantastisk dag..

Kram

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln