Bener24fit

Alla har en egen prinsessa..

Det där med små rosa moln som bara skulle vara i 4 veckor efter graviditeten har mer blivit som en rosa stad för mig & Adelle då vi blir så uppvaktade av alla runtomkring. Jag är så tacksam för det och när man får sitt tredje barn tror man att sånt lägger sig dvs att bla släkten är "mättad" av barn men så var inte fallet.
Adelels moster Diana ringer dagligen då hon bor i Stockholm & min syster Michelle som bor några hundra meter bort är en frekvent besökare. När Adelle fyllde 6v ( ja Michelle hittar på en massa anledningar att komma på besök och med gåvor:-) ) då kom hon med en fint inslagen gåva..

I den vackert inslagna gåvan fanns en den minsta diamantringen jag har sett..
Min mamma gav en likadan till Michelles dotter Madeleine när hon föddes och Michelle sa att om vår mamma hade levt idag hade Adelle säkerligen fått en av henne -därför köpte hon denna åt Adelle..

På tal om min mamma, jag har ju 3 bonusmammor och en av dom är Christina, hon hjälper ofta till med att passa Adelle men i förra veckan var hon & hennes man över på lite lunch och hon hade också med sig en gåva (..till!)

Hon säger alltid att man ska klä barn som barn & inte som små vuxna så hon hade med sig två jättevackra klänningar. När vi öppnade gåvan smälte jag av hur fantastiskt vackra dom var & så visade hon mig ett foto på ett välkänt par & deras dotter som bar exakt den klänningen Adelle fick..

Så här fin blev den på Adelle :-) tänk vad lyckligt lottad man är som har så många som älskar en..det blev en selfie taget av mig :-)
På köpet fick man en puss..

Önskar Er alla en underbar dag!

Kramar

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln