Bener24fit

Carpe Shaken!

Som jag har berättat innan vaknar jag numera alltidvid 5 tiden på morgonen, jag älskar att känna hur världen vaknar vid liv och speciellt nu när till och med solen tittar fram på morgonen...

Jag fick hem några nya böcker igår och första 2 timmarna av dagen läser jag medans jag dricker min nya favorit i Herbalife shaketoppen dvs en varm cappuchino shake toppad med skummad soyamjölk! Mamma-Shakeshake-mia!!

Efter min shake tar jag alltid det som tänder lampan i mina ögon dvs Herbalifes Örtdryck det är en thermojetiskt örtdryck som är gjord på Svart & Grönt te med örter och koffein, det gör att kroppstemeraturen höjs och det i sin tur ökar förbränningen. Jag har hört att en kopp förbränner ca 80kcal.. så den kan jag inte vara utan! Den finns i 4 smaker, Orginal, Citron, Persika & Hallon...

Efter gårdagens inlägg så var det några som hörde av sig till mitt team om att dom köper Herbalife produkter på nätet kan dom då bli coachade av oss?

Svaret är NEJ!

Först så finns det en etisk del om coachning, man väljer sin egen coach som man köper av och blir coachad av, denne hjälper en att nå sina resultat! Men köper man produkter på nätet så kan JAG inte garantera att det är ÄKTA Herbalife produkter då det är vanligt att en populär produkt & ett världskänt märke blir kopierad!

När du köper en produkt direkt från en distributör så kan den med leveransbekräftelsen garantera att produkten kommer från Herbalifes lager. När du köper på nätet är det utav en shop & inte av en person du sen kan kontakta om du behöver hjälp.

Jag har varit med det 2 gånger när jag har sett innehållet i en burk där det inte doftar eller har samma konsistens som våra burkar... och dessa har varit köpta från nätet.

Alla Herbalife distributörer jobbar oberoende av varandra, min garanti kan inte gälla hos någon annan, samma sak är det om du handlar på nätet och får någon påhittad "mongo jambo" kombination av kemikalier & pulver i en falsk Herbalifeburk och får reaktioner som eksem håravfall etc..

Så ska du köpa produkter... köp det av en VERKLIG person som dessutom kan scanna dig & följa upp dina resultat helt gratis!

När du köper på nätet kommer ingen annan herbalife distributör att ta på sig ansvaret och coacha dig. Ett annat varningstecken är att priset hos nätbutikerna är dessutom mycket billigare än rekomenderat pris från Herbalife. Bara det borde göra alla misstänksamma.

Så, nu har jag fått det sagt :-)

Men en sida som jag kan garantera att du får exakt det du beställer & lite till är Årstiderna, som levererar ekologisk mat direkt hem till din dörr & igår fick vi hem våra lådor :-)

Knappa in koden PUQWCG så får du hela 20% rabatt på din första låda!

www.arstiderna.com/erbjudande

Har Ni frågor om något i detta inlägg så hör gärna av er - älskar att få feed back och frågor!

Kramar

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln