Bener24fit

Vad gör jag?

I dagens inlägg vill jag beskriva lite hur jag "jobbar" då jag på sista tiden har fått några mail med frågor om min livsstil och hur det känns att jobba så då det för mig är ett drömjobb!
Mitt jobb vilar på 4 stadiga pelare av uppgifter jag ska ge mina kunder..

Hälsa
Coachning
Positivitet
Energi

Min vision är mer hälsa & kunskapen om en hälsosam LIVSTIL, jag kör inte med några quickfix, tex att gå ner i vikt inför en fest, beachen, bröllopet. Nej jag vill lära ut & inspirrera till en hälsosam LIVSSTIL för resten av ens liv!
Alla har väl hört Anna Skipper säga " Du är vad du äter!" vilket stämmer men du är också det du TÄNKER!

Därför coachar jag först i kunskap om hur du hittar "gnistan" att välja en hälsosam livsstil. Vi berättar VARFÖR man ska få i sig näring, vad alla ämnen betyder för din kropp. Många räknar hur många kcal dom äter & hur många dom bränner på gymmet men kcal har en uppgift i kroppen och det är energin för att ALLA organ ska kunna fullfölja sin uppgift och fungera ultimat. Får du inte i dig kcalorier så har inte kroppen någon energi..får du inte i dig näring har din kropp inga byggstenar, får du inte i dig proteinet du behöver så kan inte kroppen reparera sig & underhlla bla dina muskler..alla näringsämnen har en uppgift för din kroppsfunktion. När du blir informerad om det och får en kostplan så är motivationen på topp & du lyckas!!

När du lyckas och får energi , tappar onödiga kilon & det bara lyser om dig så kommer alla dina vänner fråga..hur du har burit dig åt!? Och då förklarar mina kunder det & fler vill veta mer om City Wellness koncept och få hjälp. Men eftersom min kund som jag har coachat, är ett proffs på sin hälsosamma livsstil och har börjat motivera andra får den coacha sina vänner tillsammans med mig. För jag coachar folk för synliga resultat av en hälsosam livsstil och inte "säljare"

Oftast är det inte bara en eller två som frågar en person med fantastiska resultat på både kropp & knopp( energin & utstålningen) utan det är flera stycken per dag! Oftast så jobbar den personen och har inte tiden att sitta & förklara för var & en hur hpon/han gjort utan försöker samla in alla intresserade till en hälsoträff där jag eller Marcus informerar om vad som vi har hjälpt denne med och varför & hur den har fått sina resultat..så om du blir bjuden på hälsoträff från en City Wellness kund så gå dit , lyssna och inspirreras av våra & dennes resultat. För vi säljer inte produkter...vi säljer HÄLSA!

Vi har hälsoträffar för alla "typer" att coacha sportklubbar där dom tidigare åt en kexchoklad innan träningen till Herbalife24produkter för maximal träningsresultat..

Vi har 24fitclub's med träning för våra kunder..och nu på söndag börjar en ny challenge! Kontakta oss för mer info HÄR

City Wellness teamet växer för varje dag med nya härliga medarbetare, när du kommer i kontakt med en City Wellness coach så vet du att det vi vill få av dig är dina FANTASTISKA resultat!

Om du tycker att våra produkter kostar för mycket så måste du läsa detta inlägg först HÄR man byter onyttiga utgifter mot nyttiga. ALlt är relativt till vad man jämför det med.

Om du är nyfiken på min coachning eller någon av mina kollegors så kontakta oss här, skriv vem det är i teamet du känner isåfall så kontaktar dom dig snarast.

Om du går & funderar fortfarande på om du är redo för en hälsosamlivsstil eller inte? Kontakta oss för en kostnadsfri behovsanalys..:-)

Igår var det en underbar dag att träna ute på & mitt baarnvagnsrace gick runt Ramnasjön och träning på ett utegym dom har i anslutning till parken. Tack alla härliga mammor som var med! Alla är välkomna! Läs mer HÄR

Kramar
Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln