Bener24fit

Energin bubblar i mig..

Onsdagar innebär Barnvagnsrace & jag älskar dom passen för man träffar kvinnor(&män!) i samma fas i föräldralivet som en själv och vi har så roliga samtals ämnen men mest att vi motiverar varandra! Här är lite bilder från benpasset i måndags för förutom powerwalks så kör vi ca 6 olika övningar och några fick vi med på bild.

Efteråt avslutar vi måndagspasset med ett superduper litet pass i ett ämne och i måndags var det "mellanmål".

På tal om "mål" så måste jag berätta om mina delmål för att nå min "superkropp" och det är för varje 2% fett jag går ner unnar jag mig ett par träningsskor så när jag ställer mig på Tanitascannern en gång i veckan så håller jag tummarna att jag har bränt 2 %, ibland händer det ingenting men så är det en "platå-fas" och sen så rasar det & det har det gjort nu ..lycka!
Så det är viktigt att du "belönar" dig själv på rätt sätt, innan i mitt liv före träning & bra kost så kunde jag unnat mig en onyttig pizza för att jag hade varit så "duktig"!! Fattar ni?!?! Helt tokigt!

Nu har vi turen att solen tittar fram och igår var vi ute & pw tidigt med Adelle i vagnen...

Vi får passa på att använda solglasögonen som Micaella har köpt till sin lillasyster.

Tisdagar så betyder det att jag lagar våra matlådor & det är tur man har kylskåpet redo och fullt med bra råvaror, missade du gårdagensinlägg om Årstidernas ekologiska utbud besök det idag & glöm inte mata i rabattkoden mina läsare har fått

Knappa in koden PUQWCG så får du hela 20% rabatt på din första låda!

www.arstiderna.com/erbjudande

Tack för att du följer min blogg och är du nyfiken på Barnvagnsracet så läs mer HÄR & alla kan vara med även utan en barnvagn..:-)idag kör vi kl 15-16 följ mig gärna på Instagram där hittar Ni mig som "taniamarkarian"

Kramar

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln