Bener24fit

Årstidernas mat

Idag har jag ett erbjudande i slutet av bloggen med en rabattkod som ger er 20% på första matkassen/grönsakslådan från ekologiska Årstiderna.com

Ni som följer bloggen och läser den har säkert inte missat att förutom mina shakes/smoothies så älskar jag att äta bra & näringsrik mat. Så ekologisk mat ligger mig varmt om hjärtat då jag vill äta så rent som möjligt och framför allt så är det vad jag vill mata mina barn med. Så vi handlar alltid ekologisk mat men utbudet har varit begränsat och då jag & marcus oftast bråkar om vem som ska åka och handla för det är såååå tråkigt så kom vi fram till att testa att få hem ekologisk mat via Årstiderna..

Varje torsdag får vi hem lådor med det vi har beställt , vi har provat matkassen "FAMILJEFAVORITER" samt grönsaks- och fruktkorgar! Och vi är såååå nöjda att vi har startat ett samarbete för att våra City Wellness kunder ska få ett bra erbjudande samt inspirera till bra råvaror till deras hälsosamma kostplan vi sätter upp. Jag äter själv såhär varje dag och då behöver man bra råvaror & ibland även nya idéer och Årstidernas recept är perfekt!

I Borås levererar Årstiderna sina lådor till dörren varje torsdag och då ser det ut så här i mitt kylskåp..

Har man nyttiga råvaror hemma så blir det att man äter dom..:-) och jag älskar att göra mina gröna smoothies & det är skönt att slippa tänka på vad man ska köpa hem när man får allt levererat efter säsong.

Så om du också vill ha hem bra ekologiska råvaror eller en BRA matkasse (finns även vegetarisk) helt UTAN BESPRUTNING så gå först in och se om Årstiderna levererar till ditt postnr.. HÄR och gör dom det så har alla mina bloggläsare ett erbjudande!

Knappa in koden PUQWCG så får du hela 20% rabatt på din första låda!

www.arstiderna.com/erbjudande

Hemma hos oss längtar hela familjen till lådorna på torsdagarna, fräsha, prisvärda & fantastiskt goda råvaror!

Hoppas Ni testar det här erbjudandet, jag ångrar det inte en sekund!

Kramar

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln