Bener24fit

Shrek & Drinktips

Idag är det internationella kvinnodagen, och vad är bättre än att spendera den med dom bästra av det kvinliga könet..dvs mina döttrar. Adelle är ju så liten bara 5veckor men jag och Micaella njöt för fullt av att göra sånt tjejer gillar, lite hemmaspa, shopping, mysfika med vänner & leka i parken! :-)
Först började vi med hemmaspa och hon maserade in den gröna masken från Herbalife's serie Nutrifusion som jag använder varje söndag när jag går hemma och fixar...och jag fick mer mask på läpparna än pannan :-) men min dotter tyckte jag behövde ha det just där :-)

Medans masken satt i lagade vi lite mat och resutatet blev detta..

Till varje huvudmål tar jag Omega3, Kalcium , Cell-u-loss och Multivitamin tabletter :-) alla från Herbalifes utbud...Naturlish!! :-)
När vi skulle sätta oss och äta säger Micaella : _ Mamma du måste tvätta bort masken du ser ut som Schrek!

Sen var det dags att ta sig till stan och där träffade jag Dessan en av mina absolut ROLIGASTE vänner, man skrattar från hej till hejdå! Och vi mötte min syster & hennes man när vi skulle köpa kaffe och jag var med om den roligaste konversationen på länge...jag var tvungen att lägga ut den på fb..

Efter lite lek i parken under solen( ja kan Ni tänka er att den lyste i flera timmar idag) mötte vi upp Sandra på ett annat fik & njöt av goda kvinnors dag med skratt & skvaller...

Som vanligt vaknarAdelle för att äta & sen somna om igen..

Vi skrattade gott åt att ingen av oss tre hade fått någon blomma en dag som denna då var & varannan kvinna gick med en bukett på stan..men jag tror säkert det var en av dom bästa Int kvinnodagarna någonsin!
Imorgon reser min stora tös med sin pappa på semester till sol & värme, så det var bara hem och packa ner det sista som skulle med..

Önskar Er alla en trevlig lördags kväll..

Kramar

Shrek

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln