Bener24fit

Dom 4 pusselbitarna..

Sedan Adelle föddes har jag återfått min vana att vakna kl 05 & jag älskar det! Jag tillomed ser framemot det när jag går & lägger mig på kvällen..vilket brukar vara runt 21-tiden, jag vet att det är för tidigt men mina dagar är fulla med både jobb, träning & barn och sömnen är den fjärde pusselbiten till en hälsosam livsstil som består av följande:

Ren & näringsrik kost
Träning & rörlighet
Positivt tänkande
Bra sömn

Så följ med här på bloggen, instagram (taniamarkarian) & facebook (Tanias positivitets Diet) så kan jag faktiskt hjälpa dig med dom 3 pusselbitarna...för har du inte dom kommer du aldrig hitta den fjärde dvs den riktiga sömnen som är den viktigaste! Det är då din kropp reparerar sig & bygger nytt..

När jag vaknar vid 05 så läser jag oftast i lugn & ro och numera med nya favoriten en kopp varm Herbalife F1 Cappuchino med skummad soyamjölk ...tar inte mer än max 30 min innan Adelle vaknar för frukost nr 1 :-)

Igår hade vi turen att solen tittade fram i några sekunder runt 9 tiden så man hann ta några "sefies" :-) här med min lilla skatt Adelle, längtar till våren & solen !

Dagarna är fulla med möten med kunder som vi coachar men även planeringar med City Wellness hälsocoacher så när jag var & handlade idag på väg till dagiset för att hämta Micaella såg jag den här tidningen vid kassan..

Jag tänkte..Gud vad skönt att graviditeten är över när jag samtidigt kom på att jag hade blivit intervjuad om min babyshower i höstas och det skulle vara med i den här tidningen! Så jag blädrade och så sant där var gravida jag...

Väl hemma var det bara bus på schemat med min stora tjej, känner att det är viktigt att dom "stora" barnen får mycket uppmärksamhet och det funkar bra då lilla Adelle mest äter & sover :-)

Vi bakade mer nyttiga Choklad drömmar igår & min väninna Sandra var förbi för lite kvalitets tid..innan Micaella nattade mig istället för tvärtom när vi läser sagor i sängen :-) kom ihåg att det är en färskvara att tänka positivt därför påminner jag er om det på min fb sida "Tanias positivitets Diet"

Kramar
Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln