Bener24fit

Be the best!

Såg för ett tag sedan det här citatet..

ja livet är för kort för att du inte ska känna dig som en 10 poängare, vi på City Wellness vet hur du ska få fram ditt "LEVEL10 Resultat" , med kosten kommer man långt men lägg till träning med resultat så är dom 10 poängen ett faktum!
Så vi har under senaste månaden letat & letat efter ett ställe vi kan vara på och köra våra pass, inne & utomhus! Dans & styrka! Och med en av Borås BÄSTA instruktörer som är en stor förebild för många när det gäller kost & träning!
Så igår var vi ute och delade ut info om infomötet där vi berättar allt om upplägget som har varit en stor succé i USA & vi börjar med det i Borås - detta är träning för ER SOM VILL HA SYNLIGA RESULTAT! Det vi står för är TRÄNING MED RESULTAT..vi kommer köra 4-6 pass i veckan och med ett kort är du välkommen på vilken du vill eller som mig kommer gå på alla!

Om vi har råkat missa ditt hus eller om du har missat oss när vi var i centrala Borås & delade ut flyers hör av dig HÄR så mailar vi över mer info

Det var inte varmt igår det kan jag erkänna men när flyers tog slut så var jag på centret & gjorde en ny varm favorit, Herbalife F1 Cappuchino med varm skummad soyamjölk till...ah så gott!

Jag vill att just DU ska komma på infoträffen som är under 2 tillfällen men på samma ställe :-)
Plats: Brämhults Fritidsgård  Dammkullevägen 8
Tid:  9e Mars kl 11.30-13.30 Infoträff & träning redan nu på Söndag!
Tid: 10e Mars kl 20-21 bara info!


Dom 30 första som köper ett kort får med sig en goodiebag full med mycket gott!

Missa nu inte en av info träffarna för det är faktiskt bara 4 månader kvar till beach 2014...vad väntar du på?

Alla är välkomna! Lova mig att höra av er vid minsta lilla fråga HÄR

Kramar
Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln