Bener24fit

Proteinrika Choklad drömmar

Igår var jag så sugen på kakor dvs något gott men i kakform som jag kan ta till mitt ört te eller soyalatte, så jag googlade runt lite & satte ihop ett eget recept och testade med dom produkter jag har hemma , Herbalife naturligtvis för jag vill inte köpa "mungo jumbo" protein då jag vill veta exakt vad som finns i det jag stoppar i mig. Och det vet jag med Herbalife produkterna och jag har på 10 talet utbildningar nästan fått träffa & höra om tekniken & råvarorna bakom produkterna. Så Här kommer receptet..

Herbalife 24 Choklad drömmar

Detta behöver du..

2 mosade bananer.

1 msk Herbalife F1 vanilj

5 msk H24 Strenght

1dl mandelmjöl

2 msk cacao

2 msk jordnötssmör

1 hackad Herbalife jordnöt/choklad bar.

Du kan välja vilken smak du vill på barsen finns, mandel/vanilj, jordnöt/choklad & citrus

Rör ihop allt till en röra och klicka ut 10 kakor på bakplåtspapper och grädda i ugnen 175C ca 20min.

Så här ser det ut när man rör ihop allt..

1 kaka innehåller   ca 10 protein & 130kcal

Hela smeten innehåller av av ovanstående produkter uträknat ca: 90-100g protein & 1200-1300kcal så det beror på hur stora kakor man gör så kan man räkna ut varje kakas protein & kcal mängd..

Är du intresserad av gratis smakprover på Herbalifeprodukterna, maila mig och skriv bara vem som länkade dig till min blogg så ser jag till att en City Wellness coach skickar det du behöver till dig. Maila mig här 

Jag räknade ut med min blonda hjärna om en kopp ört te förbränner ca 80 kcal och jag äter en kakak på ca 130kcal så är det bara 50kcal så jag kan äta 3st till varje kopp...ha ha ha

Så baka baka en liten kaka & njut med ett gott samvete, en kaka kan inte bli nyttigare än så!

Kramar

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln