Bener24fit

Wall of LOVE

Ett foto säger mer än 1000 ord men ett foto med ett minne är ovärderligt!! Jag har tidigare bloggat om Fotograf Marcus Schoenherr bilder på mina barn.
När Isaac var 3 veckor var jag inne hos Marcus och vi tog den bilden på min arm och det var den första på det sättet & det var så idéen växte fram för många andra.

När Ella var 3v tog jag en likadan bild men vänd åt andra hållet..

Det är mina armar på båda bilderna :-) så när Adelle föddes ringde jag Marcus redan från BB och bokade en tid då jag ville att hon skulle fotas när hon var exakt 3v gammal.
Då jag ville att bilden skulle höra ihop med dom andra så hade Marcus många bra idéer som vi testade, men att få en 3v gammal baby att titta in i kameran i exakt rätt position är inte lätt...
Marcus håller till i en stor ateljé & tar sig tiden (bokstavligt talat) så man i lugn och ro kommer fram till drömbilden..

Vi valde det här fotot & i en (onormalt) stor inramning då vi har det högt i tak i vår lägenhet samt att dom tidigare fotona var ganska stora...
Idag fick vi upp dom & så här blev det..

Fönstrena speglar sig i glaset men så här fint blev det..

Så på min vägg finns dom jag älskar mest mina tre fantastiska barn...så stolt men det syns väl! :-) Jag är så glad att jag gick in hos Fotograf Marcus Schoenherr atelje för 6 år sedan, för han har förevigat mina finaste konstverk för evigt. Bakom varje tavla har jag citat till varje barn samt ett usb med foton från deras uppväxt som jag fyller på varje jul, fotot är något var & en får av mig när min tid att "flyga bort" är inne.
Därför var valet av fotograf viktigt så det är ett foto dom själva vill ha hängandes framme...och jag tycker Fotograf Marcus Schoenherr har funnit den tidlösa känslan.

Jag vill tacka fotograf Marcus för alla idéer, kunskap & tålamod (för det är INTE lätt att fota en baby) och framförallt har du fångat en känsla full av kärlek som jag känner VARJE gång jag ser på dom! Och om man räknar hur ofta jag gör det & den underbara känslan jag känner är det nästan som om jag är dig evigt tacksam för din "konst"!

Tar du kontakt med Fotograf Marcus Schoenherr så hälsa hjärtligt från mig, låt han lära känna dig så du får den känslan du vill med dina foton.
Jag valde "Pure Luxury" :-)  besök hans hemsida för mer inspiration här

Kramar

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln