Bener24fit

Fifty shades of chicken!

Jag blev rekomenderad en bok som heter "50 shades of chicken" av en vän i USA, trodde först det var ett skämt men icke! Den finns på riktigt!

Eftersom många av våra maträtter här hemma är baserade på kyckling tänkte jag att den här kokboken blir bra på hyllan eller öppen i köket för bilderna i den om hur man lagar kycklingen är tilltalande! :-)

Efter den här trailern nedan om boken kan jag garantera dig att du blir sugen på kyckling när du sett färdigt den...

Boken köper du på adlibris klicka på länken HÄR

Till bra matlagning behöver man bra råvaror och mina favoriter kommer från FONTANA och jag älskar deras oljor..

Idag fick Christina passa Adele ( som har magknip)  så jag kunde gå och veckohandla...det jag gör när jag handlar är att jag lyssnar på en ljudbok & idag blev det Munken som sålde sin ferrari av Robin Sharma ( jag lyssnar på den minst 1 gång i kvartalet...sen lyssnar jag på många fler på repeat men denna är min favorit..

Kan erkänna att jag köpte mycket kyckling hem :-)

Gå in på min facebook sida & gilla min "Tanias Positivitets Diet" så blir du uppdaterad med citat & tips om hur du ska förbi positiv genom hela dagen...och livet förhoppningsvis!

Kramar

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln