Bener24fit

Barnvagnsrace = Succé!

Igår var det onsdag och det var dags för vårt första barnvagnsrace pass & den ska jag och min kära kollega Qia ha hand om men stackarn har varit sjuk och jag fick därför göra planeringarna av passen med träningsgurun Christin Santana.
Onsdagspassen är kl 15-16 men Marcus fick följa med tidigt på morgonen för att gå provrundan så att vi provade att gå sträckan på 5km plus alla övningar på mindre än 1 timma.

Vi klarade passet på mindre än en timma så jag hade fria händer att lägga till en övning till.
Vi samlades först utanför oss på City Wellness och det var oväntat många mammor med barnvagnar menäven utan (för alla är välkomna) vi körde en snabb info för nya deltagare ( för man kan "hoppa" in på passen när man vill)

Därefeter körde vi igång!

Vi stannade till på 4 ställen och körde våra övningar, det roligaste var folks reaktioner när dom mötte ett gäng GLADA energiska mammor :-) vi vinkade glatt och skrattade bara!

Väl tillbaka på Skolgatan 27 där vi håller till med City Wellness så körde vi sista övningen på vader & jag kan säga att idag är det inte så lätt att ta många steg...:-) det är ett resultat av bra träning.

Jag & några till avslutade med en återhämtningsshake och med en önskan från andra kommer man kunna hämta ut sin återhämtningsshake iordninggjord på centret efter passet. Så vi får resultat!

På måndag kör vi igen kl 10-11 och avslutar med en 15min hälsokurs på centret! Måste säga att det var ett härligt gäng mammor som gick igår men ALLA är välkomna som vill powerwalk'a med oss, med eller utan barnvagn!

För mer info gå in på länken HÄR

Jag startade passet med Adelle i vagnen men efter 500m vaknade hon & var hungrig så hon fick gå med Yas tillbaka till Marcus och när jag kom hem hade hon somnat gott...

Jag längtar till måndagens pass men jag & Marcus ska ut och planera det passet om en stund..då satsar vi på armar /byst så pw anpassas efter dom övningarna.

Har Ni frågor så hör gärna av er!

Kram till er alla!

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln