Bener24fit

Jag vakar som en hök..

Många har mailat & kommenterat att dom vill se mer av vår lilla nykomling Adelle i bloggen och ja vi vill gärna dela med oss av lyckan då vi hela familjen är så stolta.
Men om sanningen ska fram har jag fått många hotfulla kommentarer från några vars IP adresser har spårats och fallet ligger hos polisen.
Jag kan ta kritik (Man växer alltid av bra & dålig kritik) men hot tollererar jag INTE! Har övervägt om jag skulle skriva om det och senast i fredags så när polisen ringde och sa att dom nu går vidare med anmälan så kände jag för att upplysa andra att den nya lagen om grovt förtal, som kan ge upp till 2 års fängelse, verkligen tas på allvar av polisen.

Jag vaktar hela min familj som en hök och många som känner mig väl vet att jag är ingen person man retar upp för "skojs" skull! Och var något shockad att några tog sig tid att "trakassera" mig så..

Men nog om det, här kommer en bild på vår ögonsten (bokstavligt talat) som har förgyllt vardagen för mig Marcus & hennes syskon.

Än en gång vill jag tacka ALLA er som dagligen hör av er med alla positiva kommentarer och det är dom som lyfter mig och inspirrerar mig att motivera andra med min "Tanias Positivitets Diet" som Ni hittar på facebook. Min dröm är att skriva en bok om min positivitets diet :-) lääängtar...

Efter en heldag på Ikea & Kungsmässan i Kungsbacka blir det lördagsmys med lagad mat & film.

Kramar

Familjen Markarian & Benèr

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln