Bener24fit

Leopard & shopping

Igår var jag och Adelle nere på stan för att göra lite ärenden och hur lätt är det att gå på stan utan att shoppa? Jag kan TYVÄRR inte göra det..jag är hopplös!
Jag var inne på The Little showroom & hälsade på mina två vänner som äger det! Alltså jag ville ha ett plagg av ALLT!! Att en sån liten butik kan ha så mycket fint! Bor du inte i Borås så titta in på deras webshop!

Det är ju så inne med djurmönster & jag blev kär i dom här byxorna från happiness men hann inte prova då lillan vaknade...

Sen skulle jag tillbaka till City Wellness då jag var fullbokad med nya härliga kunder, jag älskar första mötet med en ny kund då man verkligen lär känna dom ordentligt MEN det var inte det Adelle ville så jag fick kort efter lämna centret för att gå ut och gå en stund som blev en låååång stund. Vi hamnade hos moster Michelle min lilla syster efter att ha träffat henne på Familjen Sandwall som är en superfin salong i en lyxig "hemma & familjär miljö" .

Väl hemma hos Michelle blev det oljebad & babymassage för Adelle så vi kom inte därifrån förrän kl 20.30!

Så Marcus fick hoppa in & ta alla mina kunder men han skötte det bra :-) men när hon ändå sov så hann jag , Marcus & Christin Santana jobba ngn timma till med att planera lite inför en av många nya "tjänster" vi erbjuder våra kunder..
Det kommer mer om det snart...

Kram allihopa!

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln