Bener24fit

Kaffe Latte

En dag i månaden försöker vi vara i Göteborg och träffa alla våra kunder & distributörer, eftersom City Wellness är på G i Göteborg så letar vi en lokal som passar oss & våra kollegor där men tills dess blir det att vi träffas på ett av dom flera hundra caféer i Göteborg. Våran dag var minutiöst planerad då vi skulle träffa så många så möterna avlöste varandra. När jag normalt är på cafér köper jag bara tevatten ( det är ju också oekonomiskt men är på på fik så ska man betala..basta! )  och dricker mitt ört te bara för att det är så uppiggande men även för att varje kopp förbränner ca 80kcal..

Men vid näst sista mötet köpte jag en Latte med soyamjölk  & jag reagerade på att det kostade 54kr iof så valde jag soyamjölk annars gillar jag vanligt bryggkaffe!! Något folk dricker dagligen och minst en..
Folk klagar på att en Herbalife shake som kostar mellan 18-25kr är dyr! En latte med soyamjölk kostar 54kr!! Jämför näringsinnehållet i en shake som är 30g protein & 21 fullvärdiga näringsämnen med en latte!
Det är inte så att en shake tillkommer på alla dina andra kostnader utan du byter onyttiga KOSTNADER mot HÄLSOSAMMARE kostnader.

En Latte vs en Herbalife shake

När man väljer en hälsosam livsstil gör man val där man tar BORT gamla ohälsosamma vanor och ersätter dom med nya...folk röker, snusar, fikar & köper godis och annat & det kostar också pengar! Men om man väljer att göra lite förändringar så väljer man bort och ersätter med nytt som hjälper en att må bättre- MYCKET bättre!

Vill du ha hjälp med detta kontakta den City Wellness hälsocoach som du känner..eller fyll i ett formulär HÄR

Väl hemma var det dags för ett litet kvällsmål, jag gjorde en tonfisksallad med ruccola, babyspenat, grönkål, stekta kikärter i oregano & paprikaflingor, dijonsenap & avocaodo..sååå gott!

Mätta & nöjda blev det en tidig kväll för att alla tre ( Adelles syskon är hos sina pappor) jag är så tacksam för en så snäll och nöjd bebis som var med oss hela dagen i Göteborg..

Kärlek till er!

Tania

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln